Ocon odradio filmski dan za Alpine [video]

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

Esteban Ocon prvi je isprobao Alpine A521 na stazi, odradivši filmski dan s momčadi na Silverstoneu.

Već je postala praksa da momčadi koriste jedan od dvaju filmskih dana kao generalnu probu novih bolida prije samih testiranja. Iako postoje određena ograničenja – smije se voziti do 100 km i to na posebnim Pirellijevim gumama koje se ne koriste u utrkama – momčadima itekako dobro dođe prilika da isprobaju nove bolide na stazi.

Silverstone je najpopularnija lokacija za filmske dane – Red Bull, McLaren i Williams već su ih odradili tamo, a danas će na britansku stazu izaći i Aston Martin. AlphaTauri je isproban u Italiji, a Alfa Romeo u Španjolskoj.

“Bilo je zaista zabavno danas. Kao prvo, bilo je lijepo ponovo sjesti u bolid na stazi poput Silverstonea jer je to uvijek nešto posebno. Bolid je pružao dobar osjećaj tijekom prve vožnje i uspjeli smo odraditi program kako smo planirali.”

“Imali smo malu odgodu tijekom jutra zbog magle, no nakon što se raščistila, staza je bila suha i to je učinilo vožnju vrlo ugodnom. Volio bih da sam mogao voziti više od 100 km, no to je ograničenje i odlazim odavde s osmijehom na licu. Želimo prenijeti to u Bahrein idućeg tjedna kada će uvjeti biti reprezentativniji, uz trkaće gume i nešto topline.”

“Sve u svemu, dan je bio vrlo zanimljiv i jedva čekam otkriti nešto više o bolidu. Moram reći da obožavam nove boje. Bolid je najljepši na gridu!”

– Esteban Ocon

Osim Ocona, za francusku će momčad ove sezone voziti Fernando Alonso, a rezervni vozač bit će im Daniil Kvjat.


Odgovor

1 komentar

  1. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Uf…..odlično izgleda taj Alpine!!!!!!!
    Eh, kad bi bio brz koliko i lijep……



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.