F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

O nama

NAKLADNIK:
Korak Ispred d.o.o.
www.korak-ispred.hr
Portal F1puls djeluje od veljače 2015. godine. Za konstantan rast možemo zahvaliti posjetiteljima koji nas od početka prepoznaju kao respektabilan, ažuran i tehnički kvalitetan portal. To je rezultiralo najaktivnijom zajednicom posjetitelja što se potvrđuje svakog dana, kako u komentarima članaka, tako i na forumu.
Ante Vetma

Ante Vetma

Glavni urednik // kontakt@pulsmedia.hr

Vlasnik, dizajner, programer i glavni urednik Pulsmedia portala. F1 prati od 1996. godine, a na poziv Ivice Blažička od 2015. godine pametuje u mikrofon u hrvatskom prijenosu Formule 1. Na portalu je napisao više od 3000 vijesti, kolumni, osvrta i drugih tekstova u kojima uglavnom diže živce Alonsovim navijačima.

Lovro Andraka

Lovro Andraka

Novinar

Lovro je jedan od novinara koji je dugo sudjelovao kao posjetitelj, da bi se onda u travnju 2017. prijavio prilikom poziva za nove novinare. Od tada piše marljivo i kvalitetno, a urednik je i rubrike Formula 2. Od 2019. studira novinarstvo, a povremeno se mota po redakciji i eteru fakultetskog radija.

Filip Petković

Filip Petković

Novinar

Prvi sport koji je počeo pratiti bila je Formula 1, i ta veza traje već gotovo 20 godina. Istovremeno se javila ljubav prema propetim konjićima, pa u zadnje vrijeme utrke iščekuje razmišljajući kako će ga isti iznova razočarati. Slobodno vrijeme između F1 vikenda provodi studirajući politologiju i prateći razne ostale sportove.

Luka Kolak

Luka Kolak

Novinar

Najnoviji član ekipe i drugi muzičar među nama. Luka se također pridružio nakon kraćeg stinta na drugom portalu, ali se na vrijeme otrijeznio i s nama je od travnja 2018. godine.

Jelena Benger

Jelena Benger

Novinarka

Vijesti za Pulsmedia piše od početka 2019. godine, a kako kaže – Formula 1 oduvijek ima posebno mjesto u njenom životu. Zagorka, u roku završava Germanistiku i Nederlandistiku (a nije Verstappenovka!), smjer prevoditelj na Filozofskom. Između ostalog, izražava se i likovno.

Luka Jurić

Luka Jurić

Novinar

Luka Formulu 1 prati od 2006., a Hamiltonov je fan od Australije 2007. godine. Jedino čemu se više raduje od Hamiltonovom približavanju Schumijevom rekordu je dan kad će Nico Hulkenberg osvojiti podij. Studira anglistiku i povijest na Filozofskom, a kad ne radi ništa onda prati puno previše serija.

Antonio Lončarević

Antonio Lončarević

Novinar

Predstavnik F1puls ekipe iz dijaspore (Njemačka), F1 prati od 2005. godine. Zaljubljenik u povijest F1, filmski fanatik. U slobodno vrijeme gleda stare utrke i brani Vettela od zlih komentara na internetu.

Marko Rakić

Marko Rakić

Kolumnist i suradnik

Marko je od samog početka u F1puls projektu i do prije nekoliko mjeseci je obnašao funkciju urednika i pritom napisao 1270 vijesti i uredio tko zna koliko njih. Također je pružio ruku i podijelio troškove s Antom u momentu kad je bivši hosting provider otkazao poslušnost i kad je trebalo novom provideru iskeširati peteroznamenkastu cifru u roku od par sati.

Zvonimir Martinčević

Kolumnist i suradnik

Zvonimir je jedini od Pulsmedia ekipe koji je vozio trkaći auto, i to u nehumanim uvjetima (zainteresirani? Guglajte!). Uvijek je spreman na pomoć, a kad se najmanje nadate – na mail će vam stići analiza na deset word stranica i excel a3 list kakvu ne možete naći nigdje na internetu. Da smo rođeni u Londonu – vjerojatno bi trenutno bio šef Pirellija ili tehnički inspektor FIA-e.

Damir Abramović

Damir Abramović

Kolumnist i suradnik

Možda ga prepoznajete po nekoliko serijala na portalu, a možda po sjajnim komentarima i analizama na forumu pod nadimkom Clark. Za oba slučaja zaslužuje nekakav orden jer njegovi tekstovi spadaju među najvrjednije materijale Pulsmedia portala.

Ivan Papak

Ivan Papak

Kolumnist i suradnik

Ivan je bez sumnje najmaštovitiji član ove vesele družine. Jedini je sposoban napisati fenomenalan F1 tekst za kojeg u početku niste sigurni radi li se o sci-fi scenariju, poemi Jure Kaštelana ili slobodnoj interpretaciji lirike Micka Jaggera.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Iduća utrka

VN Rusije (25.- 27. rujna)
FP11. trening petak, 10:00
FP22. trening petak. 14:00
FP33. trening subota, 11:00
QKvalifikacije subota 14:00
RUtrka nedjelja, 13:10

F2 Puls

Anketa

Podržavate li ideju utrka s obrnutim startnim gridom?

Rezultati

Loading ... Loading ...