Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

O nama

NAKLADNIK:
Korak Ispred d.o.o.
www.korak-ispred.hr
Portal F1puls djeluje od veljače 2015. godine. Za konstantan rast možemo zahvaliti posjetiteljima koji nas od početka prepoznaju kao respektabilan, ažuran i tehnički kvalitetan portal. To je rezultiralo najaktivnijom zajednicom posjetitelja što se potvrđuje svakog dana, kako u komentarima članaka, tako i na forumu.
Ante Vetma

Ante Vetma

Glavni urednik // [email protected]

Vlasnik, dizajner, programer i glavni urednik Pulsmedia portala. F1 prati od 1996. godine, a na poziv Ivice Blažička od 2015. godine pametuje u mikrofon u hrvatskom prijenosu Formule 1. Na portalu je napisao više od 3000 vijesti, kolumni, osvrta i drugih tekstova u kojima uglavnom diže živce Alonsovim navijačima.

Lovro Andraka

Lovro Andraka

Urednik

Lovro je jedan od novinara koji je dugo sudjelovao kao posjetitelj, da bi se onda u travnju 2017. prijavio prilikom poziva za nove novinare. Od tada piše marljivo i kvalitetno, a urednik je i rubrike Formula 2. Od 2019. studira novinarstvo, a povremeno se mota po redakciji i eteru fakultetskog radija.

Luka Kolak

Luka Kolak

Novinar

Najnoviji član ekipe i drugi muzičar među nama. Luka se također pridružio nakon kraćeg stinta na drugom portalu, ali se na vrijeme otrijeznio i s nama je od travnja 2018. godine.

Jelena Benger

Jelena Benger

Novinarka

Vijesti za Pulsmedia piše od početka 2019. godine, a kako kaže – Formula 1 oduvijek ima posebno mjesto u njenom životu. Zagorka, u roku završava Germanistiku i Nederlandistiku (a nije Verstappenovka!), smjer prevoditelj na Filozofskom. Između ostalog, izražava se i likovno.

Luka Jurić

Luka Jurić

Novinar

Luka Formulu 1 prati od 2006., a Hamiltonov je fan od Australije 2007. godine. Jedino čemu se više raduje od Hamiltonovom približavanju Schumijevom rekordu je dan kad će Nico Hulkenberg osvojiti podij. Studira anglistiku i povijest na Filozofskom, a kad ne radi ništa onda prati puno previše serija.

Antonio Lončarević

Antonio Lončarević

Novinar

Predstavnik F1puls ekipe iz dijaspore (Njemačka), F1 prati od 2005. godine. Zaljubljenik u povijest F1, filmski fanatik. U slobodno vrijeme gleda stare utrke i brani Vettela od zlih komentara na internetu.

Marko Rakić

Marko Rakić

Kolumnist i suradnik

Marko je od samog početka u F1puls projektu i do prije nekoliko mjeseci je obnašao funkciju urednika i pritom napisao 1270 vijesti i uredio tko zna koliko njih. Također je pružio ruku i podijelio troškove s Antom u momentu kad je bivši hosting provider otkazao poslušnost i kad je trebalo novom provideru iskeširati peteroznamenkastu cifru u roku od par sati.

Zvonimir Martinčević

Kolumnist i suradnik

Zvonimir je jedini od Pulsmedia ekipe koji je vozio trkaći auto, i to u nehumanim uvjetima (zainteresirani? Guglajte!). Uvijek je spreman na pomoć, a kad se najmanje nadate – na mail će vam stići analiza na deset word stranica i excel a3 list kakvu ne možete naći nigdje na internetu. Da smo rođeni u Londonu – vjerojatno bi trenutno bio šef Pirellija ili tehnički inspektor FIA-e.

Ivan Papak

Ivan Papak

Kolumnist i suradnik

Ivan je bez sumnje najmaštovitiji član ove vesele družine. Jedini je sposoban napisati fenomenalan F1 tekst za kojeg u početku niste sigurni radi li se o sci-fi scenariju, poemi Jure Kaštelana ili slobodnoj interpretaciji lirike Micka Jaggera.

Podrži nas

Zadnji donatori:
limitmaker1

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

F2 Puls

Puls na društvenim mrežama

HrvatskiEnglish