Aston Martin sutra odrađuje filmski dan

Izdvojeno

josip123

Prije 3 godina 2 min 0 komentara

Aston Martin je službeno započeo novu eru u Formuli 1. Nakon što su svoj novi bolid predstavili danas, već sutra će imati priliku s njim odvoziti 100 kilometara na stazi. Sebastian Vettel i Lance Stroll naći će se iza upravljača novog bolida. Filmski dan će odraditi na stazi u Silverstoneu, koja se nalazi tik uz tvornicu Aston Martina. 

Filmski dan je zapravo prilika da timovi odrade snimanje i fotografiranje bolida u promotivne svrhe. Svaki tim na raspolaganju ima dva filmska dana kroz sezonu. Unatoč tome što timovima nije dozvoljeno testirati bolid kao inače i što moraju koristiti posebne Pirellijeve gume, filmski dani i dalje služe timovima za uvid u novi bolid prije samih predsezonskih testiranja. Službeno predsezonska testiranja za ovu sezonu počinju 12. ožujka u Bahrainu. 

Iako je novi bolid u velikoj mjeri evolucija prošlogodišnjeg RP20 Racing Pointa, novi Aston Martin ima potpuno novu šasiju. Tehnički direktor Andrew Green izložio je neke od lekcija koje su naučili prošle sezone koje će pokušati primijeniti na ovu.

“Iduća sezona će biti teška i vjerojatno će biti vrlo tijesna borba među timovima s malim detaljima koji će činiti razliku, nešto kao što je bilo krajem prošle sezone, ako ne bude još i tjesnije.” rekao je Green. 

“Želimo pokazati da smo sposobni pružiti dobre vožnje iz vikenda u vikend. Dosljednosti će biti ključna. Prošle sezone smo imali novi bolid s potpuno drugačijom filozofijom i logično je da nam je trebalo vremena da se u potpunosti spozna njegov potencijal.”

“U Formuli 1 nikad ne prestajete učiti, a tijekom godina naučili smo puno toga. AMR21 je izraz te beskrajne krivulje učenja. Budući da je novi bolid usko povezan s bolidom iz 2020., novu kampanju trebali bismo započeti s puno boljim razumijevanjem i logično je da možemo ciljati još više”, zaključio je Green. 


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.