Predstavljanje vozača za F1puls turnir: McLaren, Racing Point

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 3 godina 2 min 2 komentara

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Nakon Williamsa, Haasa i Alfe Romeo, AlphaTaurija i Renaulta – danas su na rasporedu vozači koji će braniti boje McLarena i Racing Pointa!

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

McLaren

[77] Rob1

Igrač: Rob1
Trkaći broj: 77
Lokacija: Kastav, Hrvatska
Godine: 20

Robert je veliki štovatelj lika i djela Nikija Laude, a od trenutne postave simpatični su mu Pierre Gasly i McLaren. Turniru pristupa skromno i očekuje da će završiti oko 9. pozicije, a po pitanju vožnje kaže da je oprezan i pažljiv vozač. U napadu nije preagresivan jer je svjestan koliko se svaki kontakt u ovoj igri može skupo platiti.

[9] xEmperor

Igrač: xEmperor
Trkaći broj: 9
Lokacija: Hrvatska
Godine: 25

xEmperor je na sva pitanja o omiljenim vozačima i ekipama odgovarao samo sa: “Kimi Raikkonen”. Iako definitivno spada u uski krug favorita za osvajanje turnira, na to samo odmahuje rukom i kaže da se nada plasmanu unutar top 20. Marljiv je u skupljanju bodova, a to ističe i kao prednost i kao manu jer zbog toga ponekad nedostaje agresivnosti.

Racing Point

[99] Dux

Igrač: Dux
Trkaći broj: 99
Lokacija: Koprivnica, Hrvatska
Godine: 19

19-godišnji Koprivničanin kaže da mu je najdraži vozač Vettel, ali trenutno senzibilno navija za Charlesa Leclerca. Shodno tome, kao najdražu ekipu izdvaja Ferrari. Po pitanju vožnje je dobro poznat njegov vrhunski tempo u utrci i izbjegavanje sudačkih kazni, iako voli agresivniji stil vožnje. Slabija strana su mu kvalifikacijski krugovi i vožnja po kiši. Na kraju si predviđa ulazak u top 10. Dux je široj javnosti poznatiji kao sudionik kontroverznog incidenta s vozačem ProfSoftić. Za incident koji je obilježio prvu polovicu sezone Adria lige i dalje tvrdi da je bio nenamjeran.


Odgovor

2 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Zasto RP ima samo jednog sofera? Ili ce Lance vozit ?



    9
    9

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.