Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: WILLIAMS

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Danas je na redu Williamsov dvojac – DarMaar i Marigam.

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

[22] DarMaar

Igrač: DarMaar
Trkaći broj: 22
Lokacija: Rijeka, Hrvatska
Godine: 30

DarMaar je Ferrarijev navijač. Najdraži vozač ikad mu je Michael Schumacher, dok trenutno navija za Charlesa Leclerca. Od turnira ne zna što očekivati, a po pitanju stila vožnje kaže da je agresivan kad god je to moguće. Preferira suhe utrke naspram kišnih, smatra da je bolji u pretjecanju nego u obrani pozicije; ali i da je bolji u race paceu nego u kvalifikacijama.

[21] Marigam

Igrač: Marigam
Trkaći broj: 21
Lokacija: Zagreb, Hrvatska
Godine: 18

Kad ispod vijesti na F1puls portalu vidite potpis “Mario Brezovečki” – čitate našeg Marigama. On je naš jedini aktivni novinar koji će sudjelovati na ovom turniru (o neaktivnim u idućim predstavljanjima). Marigam drži Kimija kao svog najdražeg vozača ikad, a od trenutnih vozača su mu dragi još i Russell, Norris i Ricciardo. Što se tiče ekipa – simpatizira Williams i McLaren. Od ovog turnira očekuje čvrstu 12. poziciju na kraju, a po pitanju stila vožnje i utrkivanja kaže da je premalo agresivan. Preferira kišne utrke jer su, kako kaže – i svi drugi onda sporiji.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Hefest.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
116 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Prikaži

  Preferira kišne utrke jer su, kako kaže – i svi drugi onda sporiji.

  Hahaha.. Dobra..

  Kako se biralo ko ce koji bolid?  12

  0
 2. Već znam za koga navijam. Ajde da barem u virtualnom svijetu Williams bude konkurentan.
  Nego, koliko milijuna dolara sponzorskog novca donose DarMaar i Marigam?  5

  0
 3. Williams Sinek Prikaži

  go williams!
  rado bih se prijavio da nisam trash u igri  3

  0
HrvatskiEnglish