Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: Haas, Alfa Romeo

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: Haas, Alfa Romeo

Pulsmedia portal

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Nakon Williamsa jučer, danas su na redu dvojci iz Haasa i Alfe Romeo.

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

HAAS

[65] Mario

Igrač: Mario
Trkaći broj: 65
Lokacija: Zagreb, Hrvatska
Godine: 25

25-godišnji Zagrepčanin je veliki navijač Fernanda Alonsa, a dok čeka njegov povratak navija za Sergija Pereza i za Renault. Po predviđanjima kladionica jedan je od kandidata za top 3 na ovom turniru, ali je na novinarske upite skromno odgovorio da na kraju ipak očekuje P5 ili P6. Što se tiče vožnje – smatra da je jak u jednom brzom kvalifikacijskom krugu, ali kao prednost navodi i čuvanje guma i konstantnost. Kao slabije strane izdvaja race pace, pretjecanja i kišne uvjete.

[13] BEARman

Igrač: BEARman
Trkaći broj: 13
Lokacija: Buzet, Hrvatska
Godine: 20

Iz Buzeta nam dolazi 20-godišnji Toni koji je veliki obožavatelj lika i djela Kimija Raikkonena, a kad je riječ o ekipama onda mu je duša u boji papaye. Od turnira ne zna što može očekivati, ali se nada dobrim utrkama.

Kao svoje prednosti navodi strategiju i čuvanje guma, solidne kvalifikacije i pametne startove. Kaže da nije najspretniji kad je u “prljavom zraku”, a agresivan je po potrebi. Spada u kategoriju mudrijih vozača i svjestan je da se utrka ne dobiva u prvom zavoju niti agresivnim duelima. Takva strategija često se isplati po kiši gdje profitira od tuđih grešaka.

ALFA ROMEO

[2] miljevic1

Igrač: miljevic1
Trkaći broj: 2
Lokacija: Dubrovnik, Hrvatska
Godine: 19

Dubrovčanin Miljević je veliki navijač Lewisa Hamiltona (blago njemu!), McLarena i Alfe Romeo. Sebi skromno predviđa 5. poziciju (koja je ujedno i najčešće odabrana prognoza svakog sudionika za svoj plasman!), a što se tiče karakteristika kao vozača – kaže da je oprezan u utrci, te da mu je tada tempo puno bolji nego u kvalifikacijama. Što se tiče vremenskih uvjeta, preferira suhe uvjete.

[98] Maro

Igrač: Maro
Trkaći broj: 98
Lokacija: Koprivnica, Hrvatska
Godine: 22

Maro je 22-godišnjak kojem je najdraži vozač svih vremena Kimi Raikkonen, a trenutno navija za Charlesa Leclerca. Na listu simpatičnih vozača upisuju mu se i Ricciardo, Sainz i Verstappen. Kod ovog zadnjeg je bitan faktor taj što prijeti Mercedesima i ponekad nas spriječi da zaspimo od dosade. Najdraži mu je Ferrari, a ako mora birati onda uz njih može stati eventualno McLaren.

Kvalifikacijski krug mu je puno gori od ritma u utrci. Podjednako su mu drage akcije u napadu i obrani, a smatra da dobra obrana ponekad donosi više nego dobar napad. Svoj stil vožnje opisuje kao oprezan. Suho vrijeme uvijek bira naspram kišnog, ali po kiši svejedno voli voziti jer njegov stil vožnje češće rezultira dobrim plasmanima. On si na kraju turnira predviđa top 10 rezultat.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sergio Perez Ibarac00 Donator Prikaži

    Mario imaš jednog navijača na svojoj strani.
    ……. radi Checa. ?    7

    0