Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: AlphaTauri, Renault

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: AlphaTauri, Renault

Pulsmedia portal

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Nakon Williamsa, Haasa i Alfe Romeo – danas su na rasporedu vozači koji će braniti boje AlphaTaurija i Renaulta!

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

AlphaTauri

[91] DarrianAlfy

Igrač: DarrianAlfy
Trkaći broj: 91
Lokacija: Zaostrog, Hrvatska
Godine: 30

30-godišnji Darjan koji drži titulu vozača s najvećim brojem pehova u online utrkivanju. U pet nadolazećih utrka ovog turnira gotovo je sigurno da će ga netko nedužnog izbaciti iz utrke i da će mu sigurnosni automobil upropastiti utrku točno u trenutku kad je pri vrhu poretka. Darjan je strastveni navijač Pierrea Gaslyja i AlphaTaurija, a najdraži vozač ikad mu je Chanoch Nissany. Što se tiče tempa u utrkama, smatra da mu je to puno jača strana od kvalifikacijskog tempa s obzirom da je jedan od opreznijih vozača na gridu. Za ovaj turnir predviđa si 5. mjesto u konačnom poretku.

[95] NiKra95

Igrač: NiKra95
Trkaći broj: 95
Lokacija: Kiseljak, Bosna i Hercegovina
Godine: 25

NiKru ste na portalu susretali pod nadimkom “Vettel-Ferrari” pa ne treba posebno spominjati za koga navija na trenutnom gridu. Istina, simpatizira i Carlosa Sainza, a od povijesnih figura drag mu je Jim Clark. U igri preferira lov na jedan brzi krug, a što se tiče race pacea kaže da je jači u obrani nego u napadu. Po stilu vožnje je oprezan jer zna da se bodovi ne dobivaju u prvom zavoju, a preferira i suho naspram kiše. Na kraju si skromno predviđa plasman između 10. i 15. pozicije.

Renault

[24] Djotun

Igrač: Djotun
Trkaći broj: 24
Lokacija: Beograd, Srbija
Godine: 20

Luka Djotunović je još jedan od jakih kandidata za ovaj turnir koji očekuje top 5 rezultat, a branit će boje Renaulta. Djotun dolazi iz Beograda i navija za Charlesa Leclerca i Ferrari. Kaže da ima osrednji tempo u kvalifikacijama i u utrci, ali da je prilično čist i konstantan vozač. Zanimljivo, iako simpatizira Ayrtona Sennu – kaže da nije jak po kišnim uvjetima.

[69] mikadin

Igrač: mikadin
Trkaći broj: 69
Lokacija: Solin, Hrvatska
Godine: 21

21-godišnji Solinjanin je navijač Daniela Ricciarda i Landa Norrisa, a što se ekipa tiče najdraži mu je McLaren. Doduše, kaže da trenutno navija za sve ekipe osim Mercedesa. U utrci je bolji nego u kvalifikacijama, u čemu mu pomažu odlični startovi. Jedan je od korektnijih vozača i ostavlja mjesta svakome tko se želi pošteno utrkivati. Najveća satisfakcija u igri definitivno je takav dobar duel kotač uz kotač. Na kiši svoj tempo opisuje kao “Bože sačuvaj”, a od staza preferira europske klasike. Predviđa si midfield poziciju na kraju turnira – oko 8. mjesta.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Nitko živ to neće pratiti.    1

    36