Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: AlphaTauri, Renault

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Nakon Williamsa, Haasa i Alfe Romeo – danas su na rasporedu vozači koji će braniti boje AlphaTaurija i Renaulta!

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

AlphaTauri

[91] DarrianAlfy

Igrač: DarrianAlfy
Trkaći broj: 91
Lokacija: Zaostrog, Hrvatska
Godine: 30

30-godišnji Darjan koji drži titulu vozača s najvećim brojem pehova u online utrkivanju. U pet nadolazećih utrka ovog turnira gotovo je sigurno da će ga netko nedužnog izbaciti iz utrke i da će mu sigurnosni automobil upropastiti utrku točno u trenutku kad je pri vrhu poretka. Darjan je strastveni navijač Pierrea Gaslyja i AlphaTaurija, a najdraži vozač ikad mu je Chanoch Nissany. Što se tiče tempa u utrkama, smatra da mu je to puno jača strana od kvalifikacijskog tempa s obzirom da je jedan od opreznijih vozača na gridu. Za ovaj turnir predviđa si 5. mjesto u konačnom poretku.

[95] NiKra95

Igrač: NiKra95
Trkaći broj: 95
Lokacija: Kiseljak, Bosna i Hercegovina
Godine: 25

NiKru ste na portalu susretali pod nadimkom “Vettel-Ferrari” pa ne treba posebno spominjati za koga navija na trenutnom gridu. Istina, simpatizira i Carlosa Sainza, a od povijesnih figura drag mu je Jim Clark. U igri preferira lov na jedan brzi krug, a što se tiče race pacea kaže da je jači u obrani nego u napadu. Po stilu vožnje je oprezan jer zna da se bodovi ne dobivaju u prvom zavoju, a preferira i suho naspram kiše. Na kraju si skromno predviđa plasman između 10. i 15. pozicije.

Renault

[24] Djotun

Igrač: Djotun
Trkaći broj: 24
Lokacija: Beograd, Srbija
Godine: 20

Luka Djotunović je još jedan od jakih kandidata za ovaj turnir koji očekuje top 5 rezultat, a branit će boje Renaulta. Djotun dolazi iz Beograda i navija za Charlesa Leclerca i Ferrari. Kaže da ima osrednji tempo u kvalifikacijama i u utrci, ali da je prilično čist i konstantan vozač. Zanimljivo, iako simpatizira Ayrtona Sennu – kaže da nije jak po kišnim uvjetima.

[69] mikadin

Igrač: mikadin
Trkaći broj: 69
Lokacija: Solin, Hrvatska
Godine: 21

21-godišnji Solinjanin je navijač Daniela Ricciarda i Landa Norrisa, a što se ekipa tiče najdraži mu je McLaren. Doduše, kaže da trenutno navija za sve ekipe osim Mercedesa. U utrci je bolji nego u kvalifikacijama, u čemu mu pomažu odlični startovi. Jedan je od korektnijih vozača i ostavlja mjesta svakome tko se želi pošteno utrkivati. Najveća satisfakcija u igri definitivno je takav dobar duel kotač uz kotač. Na kiši svoj tempo opisuje kao “Bože sačuvaj”, a od staza preferira europske klasike. Predviđa si midfield poziciju na kraju turnira – oko 8. mjesta.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
115 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Michael Schumacher Boris_CRO Prikaži

    Nitko živ to neće pratiti.    1

    36
HrvatskiEnglish