Predstavljanje vozača za F1puls turnir: Haas, Alfa Romeo

Izdvojeno

Pulsmedia portal

Prije 3 godina 3 min 1 komentara

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Nakon Williamsa jučer, danas su na redu dvojci iz Haasa i Alfe Romeo.

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

HAAS

[65] Mario

Igrač: Mario
Trkaći broj: 65
Lokacija: Zagreb, Hrvatska
Godine: 25

25-godišnji Zagrepčanin je veliki navijač Fernanda Alonsa, a dok čeka njegov povratak navija za Sergija Pereza i za Renault. Po predviđanjima kladionica jedan je od kandidata za top 3 na ovom turniru, ali je na novinarske upite skromno odgovorio da na kraju ipak očekuje P5 ili P6. Što se tiče vožnje – smatra da je jak u jednom brzom kvalifikacijskom krugu, ali kao prednost navodi i čuvanje guma i konstantnost. Kao slabije strane izdvaja race pace, pretjecanja i kišne uvjete.

[13] BEARman

Igrač: BEARman
Trkaći broj: 13
Lokacija: Buzet, Hrvatska
Godine: 20

Iz Buzeta nam dolazi 20-godišnji Toni koji je veliki obožavatelj lika i djela Kimija Raikkonena, a kad je riječ o ekipama onda mu je duša u boji papaye. Od turnira ne zna što može očekivati, ali se nada dobrim utrkama.

Kao svoje prednosti navodi strategiju i čuvanje guma, solidne kvalifikacije i pametne startove. Kaže da nije najspretniji kad je u “prljavom zraku”, a agresivan je po potrebi. Spada u kategoriju mudrijih vozača i svjestan je da se utrka ne dobiva u prvom zavoju niti agresivnim duelima. Takva strategija često se isplati po kiši gdje profitira od tuđih grešaka.

ALFA ROMEO

[2] miljevic1

Igrač: miljevic1
Trkaći broj: 2
Lokacija: Dubrovnik, Hrvatska
Godine: 19

Dubrovčanin Miljević je veliki navijač Lewisa Hamiltona (blago njemu!), McLarena i Alfe Romeo. Sebi skromno predviđa 5. poziciju (koja je ujedno i najčešće odabrana prognoza svakog sudionika za svoj plasman!), a što se tiče karakteristika kao vozača – kaže da je oprezan u utrci, te da mu je tada tempo puno bolji nego u kvalifikacijama. Što se tiče vremenskih uvjeta, preferira suhe uvjete.

[98] Maro

Igrač: Maro
Trkaći broj: 98
Lokacija: Koprivnica, Hrvatska
Godine: 22

Maro je 22-godišnjak kojem je najdraži vozač svih vremena Kimi Raikkonen, a trenutno navija za Charlesa Leclerca. Na listu simpatičnih vozača upisuju mu se i Ricciardo, Sainz i Verstappen. Kod ovog zadnjeg je bitan faktor taj što prijeti Mercedesima i ponekad nas spriječi da zaspimo od dosade. Najdraži mu je Ferrari, a ako mora birati onda uz njih može stati eventualno McLaren.

Kvalifikacijski krug mu je puno gori od ritma u utrci. Podjednako su mu drage akcije u napadu i obrani, a smatra da dobra obrana ponekad donosi više nego dobar napad. Svoj stil vožnje opisuje kao oprezan. Suho vrijeme uvijek bira naspram kišnog, ali po kiši svejedno voli voziti jer njegov stil vožnje češće rezultira dobrim plasmanima. On si na kraju turnira predviđa top 10 rezultat.


Odgovor

1 komentar

  1. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Mario imaš jednog navijača na svojoj strani.
    ……. radi Checa. ?



    7
    7

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.