F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

F1 bi mogla uvesti i zamrzavanje razvoja motora!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ako se za to ukaže potreba – Formula 1 bi mogla uvesti novu zabranu, ovaj put se radi o razvoju pogonskih jedinica.

Dok još nitko ne zna koliko će trenutna kriza utjecati na financije entiteta u Formuli 1, počinje se raspravljati i o drastičnim mjerama za štednju. Tako bi ograničenje budžeta predviđeno za 175 milijuna dolara moglo biti dodatno sniženo (top ekipe žele 150, neki drugi čak do 100 milijuna dolara).

Naravno, pritom F1 mora osigurati da proizvođači pogonskih jedinica spuste krajnje cijene za kupce, s obzirom da bi nestali njihovi troškovi za istraživanje i razvoj.

Kako smo već pisali – Christian Horner je najavio moguće odgađanje novog tehničkog pravilnika sve do 2023. godine, a još je od prije poznato da je FIA odlučila zabraniti DAS od iduće sezone iako tehnički pravilnik ostaje isti.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: Zvj3r.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3159 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

10 komentara

 1. Znaci tehnicki pravlinik ce ostati za iducu sezonu isti. A zasto je onda DAS ilegalan za iducu sezonu ako po ovom pravilniku valja?  6

  2
 2. Ova sva pravila su smrt za “male” momčadi koje vjeruju u reinkarnaciju poslije novog pravila. Renault, Alfa,Williams,HAAs, čak PU nema toliku ulogu koliko aerodinamika sto se tiče eventualnog zamrzavanja, naravno niti Ferrari nije u lijepoj poziciji ako dođe do toga  1

  0
 3. Lewis Hamilton Har Kl Donator Prikaži

  Odlična vijest
  Nema smisla dalje razvijati ovu formulu motora.  2

  14
 4. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  Patit će svaki sport, a F1 bi mogla pošteno nadrapati i godinama bi moglo biti dosadnjikavih sezona. Baš onako, hladan tuš za sve navijače, trebali smo uskoro imati novi tehnički pravilnik i neka nova vremena. Bit će tu opet sada plakanja kukanja i pogodovanja raznim momčadima, nebitno kojima, vjerojatno iz top 3, a trebali smo imati jedan pošteni tehnički reset koji bi sigurno promiješao karte. S obzirom da će ostati isti pravilnik mogao bi dio navijača izgubiti interes, što je još jedan mogući problem….
  Pravi test za LM i F1.


  0

  0
 5. lukarak Donator Prikaži

  Onda ce mercedes zavrsiti s 3. PU po snazi. To ne valja bas.  1

  3