Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

F1 zadovoljna brojem gledatelja VN Emilie-Romagne

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1 zadovoljna brojem gledatelja VN Emilie-Romagne

Ante Vetma

Formula 1 je zadovoljna gledanošću Velike nagrade Emilie-Romagne, te ističu sprint format kao jedan od glavnih faktora za povećane brojeve.

Povezano: Ekipe podržale ideju o 6 sprint vikenda iduće sezone

Nakon kišnih kvalifikacija u petak dobili smo donekle neobičan startni poredak za sutrašnju stokilometarsku utrku, pa je F1 zabilježila 43% veću gledanost na tržištima Danske, Francuske, Njemačke, Mađarske, Italije, Španjolske, Švedske i Ujedinjenog Kraljevstva u usporedbi s prošlogodišnjim sprint utrkama. Kvalifikacije je gledalo 14% više ljudi.

Što se tiče konkretno VN Emilie-Romagne – ove godine smo imali porast gledatelja u Italiji za čak 1,9 milijun, odnosno, za 18%. Porast je zabilježen i u Francuskoj, ali za 600 tisuća. I jedan i drugi podatak može se povezati s kompetitivnom sezonom za Ferrari, odnosno za Charlesa Leclerca.

Ovi brojevi nastavak su pozitivnog trenda s početka sezone. Gledanost subota i nedjelja ove godine je veća za 17% u usporedbi s prošlom godinom.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10063 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj