Horner: Vidjet ćemo uskoro tko je pogodio, a tko je promašio

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 2 komentara

Christian Horner kaže da je njegova ekipa pronašla idealan balans između razvijanja bolida za 2021. godinu s kojim su osvojili vozački naslov i bolida za 2022. kad ulazimo u novu eru s novim tehničkim pravilnikom.

Tijekom prošlih promjena pravilnika ovog razmjera (2009., 2014.) vidjeli smo drastične promjene u snagama ekipa pa je za očekivati da će se preslagivanje donekle dogoditi i na proljeće u novoj godini.

“Kad se Ferrari pojavi s najbržim bolidom i kad nas ‘otpušu’ – onda ćemo zaključiti da smo kompromitirali razvoj za 2022.,” našalio se Horner.

“Ali, mislim da smo svi znali da stiže velika promjena pravilnika i shodno tome smo rasporedili ljudstvo i resurse.”

“Siguran sam da je svaka ekipa učinila ono što je mislila da je najbolje i pritisnuli su svoje ljude. Mislim da je u tom pogledu ekipa bila fenomenalna. Zadržati razvojni tempo za novu eru i razvijati ovogodišnji bolid – to je bio strašno težak zadatak. Cijela ekipa je pokazala nevjerojatnu posvećenost. To je bilo fenomenalno.”

Max Verstappen u iduću sezonu ulazi kao branitelj naslova, a Horner se veseli predsezonskim testiranjima:

“Vidjet ćemo za par mjeseci tko je najbrži kad se pojave potpuno novi bolidi. Izgledaju drukčije, osjećaj će biti drukčiji, kao i vozne karakteristike. Tko je pogodio, tko je promašio – sve ponovo počinje.”


Odgovor

2 komentara

  1. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    ima typo u naslovu pa ga popravite, a tko će biti brži bumo vidjeli u Bahrainu od 18.do 20.03.2022.



    3
    3

    0
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Nisam Ferrarist ali mislim da bi mogli biti u vrhu. Odavno se spremaju za ovo kao i Alpine. Najbolje bi bilo da budu svi u 0.3 sec.
    Jedva čekam testiranja, to mi je neki fetiš. 😂
    Provodim sate kao ja nešto analiziram krugove, vremena, gume i na kraju uvijek upitnik do qvalifikacija. To je neka vrsta petinga mene i F1.
    Drage kolege sve najbolje u novoj godini i ostanite mi živi i zdravi pa da svjedočimo još jednoj super zabavnoj sezoni. 😉



    17
    16

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.