Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

VN Portugala će ipak biti treća utrka sezone

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Portugala će ipak biti treća utrka sezone

Ante Vetma

Staza Algarve ponovo će ugostiti Formulu 1, i to kao treća utrka u ovogodišnjem kalendaru.

Kako se i pretpostavljalo, Portugal je dobio prednost ispred druge utrke u Bahreinu, ali je ipak trebalo dodatnih nekoliko dana kako bi se pažljivo razmotrila epidemiološka situacija u toj državi.

Formula 1 je u dogovoru s promotorima odlučila da je održavanje moguće, te će na sutrašnjem sastanku o tome obavijestiti i ekipe.

Zanimljivo, sve ekipe locirane u Velikoj Britaniji morat će paziti na uvjete izolacije jer je Portugal na “crvenoj listi” država i pri povratku je potrebna samoizolacija od 10 dana. Ipak, to neće biti toliki problem jer se nakon Portugala odmah idućeg vikenda ide u Španjolsku.

#Naziv utrkeDatum
1VN Bahreina28. 3. 2021.
2VN Emilia-Romagna18. 4. 2021.
3VN Portugala2. 5. 2021.
4VN Španjolske9. 5. 2021.
5VN Monaka23. 5. 2021.

Pogledaj cijeli kalendar ovdje

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Portugala 2021.

Komentiraj

2 komentara

 1. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Odlično.  8

  1
 2. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Super, kako smo i ocekivali. ?  3

  0