Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Puls2020 turnir: Pretposljednja utrka uživo – VN SAD-a

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Puls2020 turnir: Pretposljednja utrka uživo – VN SAD-a

Pulsmedia portal

Danas u 14 sati vozi se četvrta (pretposljednja) utrka Puls2020 esport turnira – VN SAD-a! Vodeći u turniru je ifilipic s 23 boda više od FrankyPi. S obzirom da u posljednjoj utrci na stolu za svakog vozača maksimalno 26 bodova – Filipiću je danas dovoljno da osvoji 3 boda više od Frankyja i već bi danas osigurao naslov. S druge strane, sve se može i izjednačiti s jednim pehom ili odustajanjem.

Franky je na svim utrkama dosad bio ekstremno blizu, ali je Filipić uspijevao odnijeti tri pobjede. Na prvoj utrci u Bahreinu je Franky poveo nakon prvog zavoja, samo da bi se kasnije izvrtio u direktnom duelu na stazi. Na drugoj utrci u Japanu Filipić je poveo, a Franky ga je napadao sve do finiša i nije uspijevao pronaći mjesto za prolazak. U Austriji je Franky također poveo nakon prvog zavoja, ali je onda Filipić boljom taktikom i pravovremenim ulaskom po intermedij gume prošao naprijed.

VN SAD-a je jedna od zahtjevnijih staza na F1 2020 igri, s obzirom na kompleksan prvi sektor koji nudi pregršt prilika za kršenje pravila o granici staze. Naravno, uz tri prekršaja dolazi i kazna od +3 sekunde na vrijeme.

Iza njih gledamo i neizvjesne borbe za treće mjesto iako Mario trenutno ima 38 boda ispred šest relativno izjednačenih vozača – Djotun na 24, xEmperor na 22, DarrianAlfy i Meks na 20, te Dux na 18 i Miljević na 17.

Korisni linkovi:
Trenutni poredak vozača
Rezultati prve utrke – VN Bahreina
Rezultati druge utrke – VN Japana
Rezultati treće utrke – VN Austrije

Utrku pratite uz komentatorski dvojac Vetma/Softić od 14 sati na linku ispod.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj