Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: WILLIAMS

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Predstavljanje vozača za F1puls turnir: WILLIAMS

Pulsmedia portal

U idućih nekoliko dana ćemo vam predstaviti ekipe i vozače koji će se natjecati na našem prvom F1 2020 (PC) turniru. Kako bi gledateljima približili glavne aktere, upoznat ćemo vas u kratkim crtama sa svakim od njih. Danas je na redu Williamsov dvojac – DarMaar i Marigam.

Prva utrka vozi se ove nedjelje (8.11.) u 15 sati s prijenosom uživo na F1puls portalu.

[22] DarMaar

Igrač: DarMaar
Trkaći broj: 22
Lokacija: Rijeka, Hrvatska
Godine: 30

DarMaar je Ferrarijev navijač. Najdraži vozač ikad mu je Michael Schumacher, dok trenutno navija za Charlesa Leclerca. Od turnira ne zna što očekivati, a po pitanju stila vožnje kaže da je agresivan kad god je to moguće. Preferira suhe utrke naspram kišnih, smatra da je bolji u pretjecanju nego u obrani pozicije; ali i da je bolji u race paceu nego u kvalifikacijama.

[21] Marigam

Igrač: Marigam
Trkaći broj: 21
Lokacija: Zagreb, Hrvatska
Godine: 18

Kad ispod vijesti na F1puls portalu vidite potpis “Mario Brezovečki” – čitate našeg Marigama. On je naš jedini aktivni novinar koji će sudjelovati na ovom turniru (o neaktivnim u idućim predstavljanjima). Marigam drži Kimija kao svog najdražeg vozača ikad, a od trenutnih vozača su mu dragi još i Russell, Norris i Ricciardo. Što se tiče ekipa – simpatizira Williams i McLaren. Od ovog turnira očekuje čvrstu 12. poziciju na kraju, a po pitanju stila vožnje i utrkivanja kaže da je premalo agresivan. Preferira kišne utrke jer su, kako kaže – i svi drugi onda sporiji.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Carlos Sainz 55 Crash Donator Prikaži

  Preferira kišne utrke jer su, kako kaže – i svi drugi onda sporiji.

  Hahaha.. Dobra..

  Kako se biralo ko ce koji bolid?  12

  0
 2. Već znam za koga navijam. Ajde da barem u virtualnom svijetu Williams bude konkurentan.
  Nego, koliko milijuna dolara sponzorskog novca donose DarMaar i Marigam?  5

  0
 3. Williams Sinek Prikaži

  go williams!
  rado bih se prijavio da nisam trash u igri  3

  0