F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Racing Point povukao žalbu na svoju kaznu

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Racing Point je odlučio povući žalbu na svoju kaznu za korištenje spornih kočionih kanala, što znači da još jedino Ferrari može odvesti slučaj na FIA-jin Međunarodni žalbeni sud.

Racing Point je za kršenje sportskog pravilnika na VN Štajerske kažnjen oduzimanjem 15 konstruktorskih bodova i novčanom kaznom od 400 tisuća eura, a do kraja sezone primat će službene opomene nakon svake utrke.

Žalbu je uložio i Renault, no oni su je prošlog tjedna povukli.

“Pozdravljamo dogovorenu odluku momčadi i zadovoljni smo što je FIA omogućila prijeko potrebno pojašnjenje pravila u vezi navedenih i nenavedenih dijelova.”

“Suci i sve strane uključene u proces priznaju kako je nedostajalo jasnoće u pravilima i da ih nismo namjerno prekršili.”

“Sada kada je dvosmislenost pravila riješena, odlučili smo povući našu žalbu u sklopu šireg interesa za sport.”

– priopćenje Racing Pointa

Momčadi su dogovorile nove zabrane oko dizajniranja bolida od iduće sezone, a upravo je to Mattia Binotto naveo kao uvjet za povlačenje Ferrarijeve žalbe, stoga bi slučaj uskoro mogao biti u potpunosti zaključen.

“Ako se dogovore pravila ili tehnička direktiva za 2021., s kojima ćemo moći biti sigurni da kopiranje neće biti moguće, spremni smo povući žalbu”, rekao je Binotto uoči VN Italije.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
696 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Prikaži

    Znaci, rodio se mis iz svega.. A treso se i Toto..    2

    1