Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Objava dobitnika igre F1 2020

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Objava dobitnika igre F1 2020

Ante Vetma

Kako smo najavili prije pet dana – danas ćemo jednog posjetitelja portala nagraditi Codemastersovom F1 2020.

Za nagradnu igru se prijavilo više od 100 kandidata, a sretni dobitnik je benji.

Čestitamo i molimo da nam se javi na adresu [email protected] najkasnije do nedjelje, i to obavezno s mail adrese s kojom je registrirao taj korisnički račun na našem portalu. U slučaju da se ne javi do nedjelje u ponoć – igru ćemo dodijeliti nekom drugom, također po nasumičnom odabiru.

Za sve ostale više sreće želimo drugi put, a oni koji već imaju igru dobrodošli su u neku od dvije lige koje se voze pod medijskim sponzorstvom Pulsmedia portala: “F1 simRacing Hrvatska” za PS4 i “F1Adria” za PC.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Mr.Spaceguy
Senna66

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3497 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj