F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Objava dobitnika igre F1 2020

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kako smo najavili prije pet dana – danas ćemo jednog posjetitelja portala nagraditi Codemastersovom F1 2020.

Za nagradnu igru se prijavilo više od 100 kandidata, a sretni dobitnik je benji.

Čestitamo i molimo da nam se javi na adresu kontakt@pulsmedia.hr najkasnije do nedjelje, i to obavezno s mail adrese s kojom je registrirao taj korisnički račun na našem portalu. U slučaju da se ne javi do nedjelje u ponoć – igru ćemo dodijeliti nekom drugom, također po nasumičnom odabiru.

Za sve ostale više sreće želimo drugi put, a oni koji već imaju igru dobrodošli su u neku od dvije lige koje se voze pod medijskim sponzorstvom Pulsmedia portala: “F1 simRacing Hrvatska” za PS4 i “F1Adria” za PC.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: Vlado.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3256 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj