Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Carey potvrdio mogućnost utrkivanja na stazama izvan originalnog kalendara

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Carey potvrdio mogućnost utrkivanja na stazama izvan originalnog kalendara

Lovro Andraka

Izvršni direktor Formule 1 Chase Carey potvrdio je kako postoji mogućnost da će se ove godine neke utrke održati na stazama koje nisu bile planirane u originalnom kalendaru.

Nedavno je objavljen okviran plan novog kalendara za 2020., a koje bi se neplanirane staze u njemu mogle naći Carey nije precizirao – spominje se Hockenheim, a interes je izrazila i Imola te tek odnedavno licencirana za F1 utrke, staza Algarve u Portugalu.

“Od Australije smo neumorno radili i aktivno surađivali s našim promotorima u sastavljanju kalendara utrka za 2020. Imamo dva primarna izazova – identificiranje lokacija na kojima možemo održati utrku i pronalaženje načina za prijevoz svih potrebnih strana i njihove opreme na tu lokaciju za utrku.”

“Pregovaramo sa svim promotorima, kao i s nekim stazama koje trenutno nisu u našem kalendaru za 2020., kako bismo bili sigurni da smo istražili sve opcije.”

Potvrdio je kako i dalje planiraju započeti sezonu dvjema utrkama u Austriji:

“Naš je cilj započeti sezonu za vikend 4. i 5. srpnja u Austriji, a izgledno je da ćemo se utrkivati u Austriji i za vikend 11. i 12. srpnja.”

“U poodmakloj smo fazi sastavljanja rasporeda dodatnih europskih utrka za rani rujan, uključujući i utrke tijekom tradicionalne pauze u kolovozu.”

“Planiramo se utrkivati u Euroaziji, Aziji i Amerikama tijekom rujna, listopada i studenog, a zatim završiti sezonu u Bahreinu i Abu Dhabiju u prosincu.”

“Nadamo se da ćemo imati kalendar s 15 do 18 utrka. Očekujemo da će utrke u ranom dijelu kalendara biti bez gledatelja, ali se nadamo da ćemo moći dopustiti gledateljima prisustvo u kasnijem dijelu godine.”

Kraj sezone tek 2021. zasad nije u planu, ali mogućnost postoji:

“Naš je cilj završiti sezonu nekoliko tjedana nakon originalnog datuma, sredinom prosinca, uoči blagdana.”

Kalendar za 2021. trebao bi biti normalan:

“Naš je cilj da 2021. izgleda onako kako smo 2021. planirali u siječnju. Imamo obnove ugovora koje moramo odraditi, a imamo i tekuće pregovore s nekoliko novih utrka za koje mislimo da bi poboljšale biznis za gledatelje i dioničare.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10137 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
944 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Carey#Sezona 2020.

Komentiraj