Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Velika nagrada Monaka u potpunosti otkazana

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je ranije danas objavljeno kako se Velike nagrade Nizozemske, Španjolske i Monaka odgađaju, organizatori najprestižnije utrke Formule 1 objavili su kako se ona u potpunosti otkazuje.

Automobile Club de Monaco je u službenom priopćenju naveo niz razloga zbog kojih utrka ove godine nije održiva, poput i dalje nepoznatog konačnog utjecaja koronavirusa na ovogodišnje prvenstvo, raznih nacionalnih i međunarodnih restrikcija, nemogućnosti pripreme događaja, nedostupnosti volontera i sličnog.

“Shodno tome, nakon pažljivog proučavanja ove međunarodne krize, upravni odbor Automobile Club de Monaca s velikog je tugom odlučio otkazati 12. Grand Prix de Monaco Historique (8.-10. svibnja 2020.) i 78. Veliku nagradu Monaka za FIA-jino Svjetsko prvenstvo Formule 1 (21.-24. svibnja 2020.).”

“Svim fanovima, gledateljima, partnerima i članovima upravni odbor želi izraziti iskreno žaljenje zbog toga što se ova dva događaja ne mogu odgoditi i što ni pod kojim okolnostima neće biti moguće organizirati te događaje kasnije u godini.”

Ovo znači da po prvi put nakon 1954. godine u kalendaru Formule 1 neće biti Velike nagrade Monaka.

F1 se trenutno nada da će moći započeti novu sezonu 7. lipnja u Azerbajdžanu, a otkazivanjem VN Monaka ostalo je pet utrka koje su službeno samo odgođene. Velika nagrada Australije je službeno otkazana, a iako su organizatori izjavili kako i dalje žele održati utrku ove godine, sami su priznali kako je to teško moguće.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
714 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Mclaren AlkY Donator Prikaži

  Svima nam je zao naravno , ali kako je krenulo trebali bi biti sretni ako uopce bude nesto od sezone.
  Ako se par utrka otkaze , mislim da to nece biti strasno.

  Iako osobno necu liti suze zbog Monaca , iako je to kultna utrka F1 :D  3

  0
 2. Nažalost po meni ove godine ništa od F1 i opčenito sporta. Bit ćemo sretni ako se vrati sve u normalu iduće godine a tome bi pomoglo izgleda jedino ljek i cjepivo od ove pošasti.  3

  0
HrvatskiEnglish