F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Objavljeni dobitnici F1 TV Pro i Access paketa!

Pulsmedia portal

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kako smo najavili prije tjedan dana – Pulsmedia portal vam poklanja jednu F1 TV Pro i jednu F1 TV Access godišnju pretplatu.

Sretni dobitnici su:

F1 TV Pro: Scuderia812
F1 TV Access: Sile

Dobitnike molimo da nam se jave na kontakt@pulsmedia.hr u roku tjedan dana. Podrazumijeva se da nam se javite s onih mail adresa s kojih ste pristupili nagradnoj igri, u protivnom nećemo moći potvrditi vaš identitet.

Čestitamo dobitnicima, a svima ostalima više sreće u nekoj od idućih nagradnih igara!

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
92 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Ferrari Thor Donator Prikaži

  Čestitke dobitnicima!! I jedno pitanje koje se nekim gubitnicima vrti po glavi: Hoće biti kodova za F1 TV Pro ove godine?  4

  0
 2. Bar Kico Donator Prikaži

  Cestitke dobitnicima!  2

  1
 3. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

  Čestitke dobitnicima! Nadam se da će maksimalno iskoristiti aplikacije :) :pivo:  3

  0