Izdvojeno

NAGRADNA IGRA: Poklanjamo vam F1 TV Pro i F1 TV Access

Piše: Ante Vetma

Prije 3 godina, 12 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Dragi naši,
povodom puštanja u promet naše nove Android aplikacije – odlučili smo organizirati nagradnu igru u kojoj ćemo podijeliti jednu F1 TV Pro i jednu F1 TV Access godišnju pretplatu i tako vam riješiti dilemu na koji način gledati iduću sezonu Formule 1.

Podsjetimo, F1 TV Pro vam pruža mogućnost gledanja svih F1 sesija (i predsezonskih testiranja) bez prekida i reklama, mogućnost biranja bolida s čije onboard kamere želite prijenos i jezika komentiranja, a uz to nudi i kompletan paket arhiva starih utrka i live timinga. F1 TV Access je niža vrsta pretplate kroz koju možete pratiti live timing, audio komentare utrke i gledati kompletnu arhivu svih utrka.

Sudjelovati može bilo tko osim novinara Pulsmedia portala i njihovih članova obitelji, a da biste zaigrali potrebno je napraviti iduće:

1) Instalirati našu besplatnu aplikaciju s Play Storea – link
2) U izborniku odabrati “F1 grupa” (primjer)
3) Unutar grupe odabrati temu “F1 TV” (primjer)
4) Napisati i poslati poruku “Pulsmedia F1”
5) Pričekati do iduće nedjelje kad ćemo objaviti imena dva dobitnika :)

Dvostruke registracije i svaki pokušaji varanja bit će diskvalificirani, a dobitnike ćemo objaviti najprije notifikacijom unutar aplikacije, a zatim i ovdje na portalu.

* U igri mogu sudjelovati samo oni s područja pokrivenog F1 TV-om (provjerite popis država ovdje)

Komentiraj

12 komentara

 1. Valtteri Bottas 77
  Seb_mujstar Prikaži

  To se samo meni događa da se ne mogu prijaviti u F1 grupu pomoću pulsmedia računom? Javlja mi “Pogreška! Molimo, pokušajte ponovno…”

  Ili se moram ponovno registrirati?  1

  0
 2. Fernando Alonso
  Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  @Vetma mogao bi ti nama vratiti one kodove sa slicicama ?  7

  0
 3. Fernando Alonso
  Kimi Prikaži

  Ante, dali je normalno da mi se iznad kućice za poruku vidi ime i prezime


  0

  0
 4. iPhone nista? Diskriminacija. Bojkot! ?  11

  0
 5. Ayrton Senna
  LR7 Prikaži

  Ne bih niti igro,hvala! Ionako mi taj F1 Tv smrdi na plati pa gledaj trku pa plati za drugu…Nadam se da nisam u pravu,al bojim se da za koju godinu ću biti..Po meni treba ga se klonit i ne davat mu važnost.  2

  10
 6. Upravo sam mislio da sam poludio i upisivao sam barem 3 emaila. Sumpora vam kiselog i slatkog.  1

  0
 7. Ford vs. Ferrari UPRAVO DOBIO OSCARA !!!!!!!!!

  Za zvuk “Sound Editing”  6

  0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Red Five

Oktanski koktel // Ante Maras

Brojevi u F1 od samih početaka su označavali samo redni poredak vozača i momčadi te su mnoge momčadi godinama imale iste brojeve, osim broja 1 koji je označavao aktualnoga prvaka (osim u sezonama 1993 i 1994 kad su prvaci otišli u mirovinu) Od 1996 broj na bolidu označava položaj u poretku sezonu prije, a od 2014 vozači biraju broj koji će nositi do kraja F1 karijere kao znak raspoznavanja te svaki broj kojeg su vozači odabrali ima...

Što bi bilo kad bi bilo… 3. dio

Oktanski koktel // Ante Maras

Prije gotovo 3 godine napisao sam 2 članka koji su prikazali nekakve drugačije ishode nekih od najpoznatijih događaja u povijesti najdražeg nam sporta koji su pokazali koliko bi drugačija bila F1 tijekom svoga postojanja do dana današnjeg U ovome posljednjem nastavku ću se više bazirati na određene događaje u Formuli 1 u posljednjih 30 godina, točnije neću zadirati toliko u prošlost, iako F1 prije 30 godina lagano ulazi u daleku...

Što je novo u novoj sezoni

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

S obzirom na to da smo se u ovo vrijeme prošle godine pripremali za najveću promjenu tehničkog pravilnika u zadnjih 30 godina - lako bi bilo zaključiti da nas od ožujka čeka "još malo ovog istog" Međutim, to je prilično daleko od stvarnog stanja Čekaju nas nova vozačka imena, rošade među ekipama, promjene šefova ekipa, promjene u kalendaru i određena "usavršavanja" tehničkog, financijskog i sportskog...

Još kolumni