Turrini s novim spekulacijama: Novi pokazatelji su ohrabrujući

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 8 komentara

Talijanski novinar Leo Turrini nedavno je u iznio priču o problemima s novim Ferrarijevim bolidom koji navodno nije izazivao oduševljenje među inženjerima. Sad je izišao s novom informacijom po kojoj se situacija u Maranellu poboljšala.

S 2019. na 2020. imamo stabilan tehnički pravilnik i većina ekipa će nastaviti s filozofijama dizajna koje je imala protekle sezone. Međutim, za Ferrari se pretpostavlja da će imati radikalno drukčija rješenja, po uzoru na Red Bull.

“Pokazatelji iz ovog zadnjeg tjedna su pozitivni i više ohrabrujući. Još uvijek nije sve glatko, ali kao što sam već rekao – ima vremena.”

“Cilj je imati bolid koji nije toliko osjetljiv na karakteristike staze na kojoj se vozi.”

Turrini je još jednom ponovio kako je Mattia Binotto uvjeren u legalnost Ferrarijevog motora i u tom području očekuje da ponovo budu najbolji na gridu.

Ferrari će biti prva ekipa koja predstavlja svoj bolid. Njihova ceremonija zakazana je za 11. veljače.


Odgovor

8 komentara

  1. Blue Flag
    Tow Pie Pie Prikaži

    Super! Samo neka svi počnu sezonu bez razvojnih zaostataka.

    …dali je moguće podesiti kada kliknem na notifikaciju da mi se otvori samo puls aplikacija a ne i browser? Svaki puta kada kliknem vjest otvori mi oboje i vjest se otvori u browseru, malo mi je to…nepraktično.



    7
    6

    1
    • Sloboda Prikaži

      Moguce je, ali je to onda duplo manje klikova u analitici…
      Malo kvarna fora za budzenje posete, ali ja licno nemam nista protiv ako doprinosi opstanku i razvoju sajta.


      0
      -1

      1
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        Analytics ne pribrojava kolikove unutar aplikacije. App je napravljen bez reklama, bez naplate i unatoč tome što nam “skida” broj posjeta u službenoj analitici. A u komentaru ispod je pojašnjenje zašto ipak ne može sve biti unutra. Bit će nekih drugih sadržaja (poput F1 grupe koja je sad tamo), ali u free verziji sigurno nikad neće ići komentari, otvaranje notifikacija, forum i slično.



        1
        1

        0
    • Dietrich Mateschitz
      Ante Vetma glavni urednik Prikaži

      dali je moguće podesiti kada kliknem na notifikaciju da mi se otvori samo puls aplikacija a ne i browser? Svaki puta kada kliknem vjest otvori mi oboje i vjest se otvori u browseru, malo mi je to…nepraktično.

      Moguce je skoro sve :) Mogu i komentare uvaliti u aplikaciju, i forum, staviti da se ništa ne otvara u browseru nego sve u aplikaciji. Čim procijenim da ima dovoljno zainteresiranih za takvu premium aplikaciju da mi se isplati utrositi par stotina sati razvoja – bit će učinjeno. Dotad, sori, ali nešto mora ostati i na portalu, tu su reklame = tu su prihodi koji nas drže živima.



      5
      5

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.