Perez: Ova sezona će odlučiti moju budućnost u F1

Vijesti

Zvonko Vasilj

Prije 6 godina 2 min 4 komentara

Sergio Perez misli kako će nadolazeća sezona odlučiti o njegovom napretku u karijeri. Meksikanac se nada da će voziti brži bolid u 2019., a kako bi napredovao u karijeri – od sebe očekuje da ove sezone bude na najvećoj razini.

Meksikanac ulazi u petu sezonu sa Force Indijom, a tijekom tog perioda je prikupio ukupno četiri postolja. Perez je došao u momčad nakon kratkog perioda u McLarenu i teške 2013. godine, dok je proteklih godina bilo glasina i o prelasku u Ferrari ili Renault.

Sergio Perez prošlu je sezonu završio na 7. mjestu, 13 bodova ispred svog timskog kolege Estebana Ocona.

– F1puls baza rezultata

S obzirom na to da Mercedes, Ferrari i Red Bull za 2019. imaju slobodno vozačko mjesto – Perez je svjestan da je možda ovo pravi trenutak da pokaže što zna.

“Ova godina je definitivno godina koja će odlučiti moju budućnost. Bit će jako zanimljivo, moramo saznati gdje stojimo i što možemo učiniti. Ono što najviše želim je što bolji bolid.”

Force India želi zadržati četvrto mjesto u konstruktorskom poretku, ali znaju da će se ove godine za tu poziciju morati boriti s nekoliko ekipa. Iako je prošlogodišnja sezona za njih bila najuspješnija, obilježile su je tenzije između dva vozača. Nakon sudara u Azerbejdžanu Force India je bila prisiljena nametnuti timske naredbe vozačima.

“Mislim da je bilo jako intezivnih situacija unutar tima, srećom stvari su se promjenile na bolje, za naše dobro. Sad surađujemo jako dobro, nadam se da će se taj trend nastaviti. Moramo raditi zajedno, moramo biti ujedinjeni ako želimo gurati tim naprijed, a tada se možemo i boriti za dobre pozicije”


Odgovor

4 komentara

  1. Niki Lauda
    zelot Donator Prikaži

    drag si mi ijer imas srce ali ocon ti jev odlucio buducnost.



    4
    -1

    5
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Pretpostavljam da se ovo ‘najbolje rezultate’ odnosi na cijelu karijeru u Force Indiji, ali koliko ja znam on je u Sauberu nekoliko puta završio drugi, a u FI nije.



    6
    6

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.