Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 06.05.2022., 13:47

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Niels Wittich traži od ekipa da potvrde da njihovi vozači poštuju pravilnik o nakitu tijekom službenih F1 sesija. S obzirom da je Lewis Hamilton ranije poručio da na sebi ima nakit koji “ne može skinuti” – bit će zanimljivo popratiti kako će Mercedes reagirati na ovaj zahtjev direktora utrke.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

11 komentara

 1. Ferrari blejky Donator Prikaži

  “Must be pain in the a.. going through airport security”  1

  0
 2. Lewis Hamilton Mercedes team Prikaži

  Ja se slazem za satove,prstenove,nausnice u nosu,na uhu,ali ostalo cista glupost.Pa ako ce netko imat pirsing na jajima ili supku njegova stvar,ima vaznijih stvari koje bi mogli regulirat bolje.  6

  1
 3. Alain Prost Alain Prost Prikaži

  Olakša li Lewis postaje favorit za prvenstvo.  1

  0
 4. Čuj, nemože skinuti. Mojnemedajme lol … Kak si stavio tak i skini, pametnjaković…

  Preseravanje, moš mislit… ima na uhu par desetaka tisuća eura kao… a možda i više… pa kao to fora.

  OČEŠ BIT – WE RACE AS ONE – skini to sranje i vozi kao što i voze i drugi vozači !!!  1

  3