Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 19.05.2022., 11:15

Lovro Andraka

F1puls urednik

Juri Vips vozit će za Red Bull na prvom treningu u Barceloni. Estoncu koji je trenutno osmi u F2 će to biti prvi nastup na GP vikendu, a preuzet će bolid Sergija Pereza. Robert Kubica će biti u Alfa Romeu umjesto Zhoua, no za razliku od Vipsa i ranije najavljenog de Vriesa u Williamsu, on ne vozi zbog obveze momčadi da dva treninga u sezoni daju neiskusnim vozačima, odnosno, Alfa će za ispunjenje te obveze morati pozvati nekog drugog.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Robert Kubica Yura Prikaži

    Mladi Kubica, biti ce nesto od njega, mogao bi uskoro u F1    6

    0