11 Mađarska – live chat
11 Mađarska – live chat

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 18.07.2021., 18:33

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Red Bull piše kako je Max Verstappen po preporuci FIA-inih doktora odvezen u bolnicu na preventivne preglede i testove. Jos Verstappen kaže da je potrebno obaviti CT. Osjeća se dobro, osim jačih bolova i masnica u ramenima i na vratu.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Monisha Kaltenborn monkeyseat Prikaži

  Bolidi su danas čudo, ali i sila je bila 51G (ako sam dobro pročitao) tako da bolje kompletni checkup jer pri tim silama organi lete unutar tijela.
  Brz oporavak, a par modrica ko hebe ;-)  6

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Nadam se da će biti dobro i da neće propustiti nijednu trku  6

  0
 3. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Nadam se da je dobro i da ce se oporaviti od (samo) soka. 💪💪  4

  0