21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 23.11.2021., 15:41

Luka Softić

F1puls novinar

Talijanski Motorsport javlja da je Red Bull pomoću podataka prikupljenih na treninzima u Kataru uspio pronaći rješenje za mlataranje na novoj specifikaciji stražnjeg krila. Navodno je DRS mehanizam za otvaranje krila bio namješten prečvrsto, a rješenje uključuje zaobljeniji dizajn određenih dijelova. Ako je problem zaista riješen Red Bull bi mogao imati snažno oružje u borbi protiv Mercedesa u završnici sezone.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Fernando Alonso 14 tapa-tapa Prikaži

  Ne znam jel ovo stara vijest ali jel ovo igdje raspravljeno? https://twitter.com/91Yann_/status/1462939957803327492?s=20  3

  1
 2. Sebastian Vettel 5 GP2Engine Prikaži

  Također, prema AMuS-u, jednom od najjačih izvora:
  https://www.gpblog.com/en/news/99723/amus-honda-can-provide-more-engine-power-in-last-two-races.html

  Bilo bi sjajno ovo vidjeti.

  Bilo kako bilo, čak i uz Mercedesov “raketni” motor, i samo rješenje ovog medium downforce Red Bull krila s kojim su imali problem cijelu sezonu (Mađarska, Turska, Austin…), donijet će nazad 0.3 sekunde koje fale.  3

  0