Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 19.05.2022., 11:15

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

AMuS javlja da su za Barcelonu velike nadogradnje pripremili i Alfa Romeo i Aston Martin. Dok će kod Alfe samo jedan bolid imati svu novu opremu, kod Aston Martina bi navodno i Stroll i Vettel trebali raspolagati novim bolidom. Ostaje pitanje hoće li od prvog treninga obojica voziti novi bolid ili će se raditi usporedbe sa starim.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. AM kopirao sidepodove RedBulla  2

  0
 2. Charles Leclerc 16 Disorder Prikaži

  Sad kad merc vise nije najbrzi bolid AM se okrenuo prema RBu za kopiranje hahaha  8

  0
 3. Michael Schumacher VRSV546 Prikaži

  zašto aston martin ima zracni tunel?
  da ga pokazu curama 😂  6

  1
  • Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

   Zapravo nemaju zračni tunel, nego koriste Mercedesov. A svoj planiraju napraviti uskoro. Ili mislim da imaju i nekakav svoj, ali nije valjda na nivou, pa se za sad koriste tuđim… Jer negdje sam čitao da su u njihovom zračnom tunelu radili onaj Murrayev auto, kao i onaj AM Valkyrie.   1

   0
 4. Ne znam što je Vettelu trebao Aston Martin? Ali stvarno gore posloženu momčad mislim da trenutno nema nitko. To je bolestan odnos tatice Strolla spram svega ostalog.


  0

  0