15 Rusija – live chat
15 Rusija – live chat

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 27.07.2021., 14:05

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Lewis Hamilton je osnovao dobrotvornu udrugu Mission 44 posvećenu mladim ljudima iz manje zastupljenih grupa (orig. underrepresented) u Ujedinjenom Kraljevstvu, te je za projekt donirao 20 milijuna dolara svog novca.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Susie Wolff Har Kl Donator Prikaži

  Da je i funti puno je ;)  4

  2
 2. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  To je pohvalno. Naravno vrag je u detaljima, pa će se vidjeti kroz neko vrijeme radi li se stvarni posao ili se glumata i peru novci. To čak ne mora biti do njega nego do ljudi koje je zaposlio da mu vode udrugu….  8

  0
 3. Marlboro Hey You Prikaži

  Na stranu što imam neko svoje prilično kritično mišljenje o forsiranju “manje zastupljenih” grupa tipa pedera, shemaleova, transića, crnaca i njihovom nametanju svima ostalima za ovaj potez Lewisu svaka čast. Da je donirao 2 miliona a ne 20 svejedno svaka čast.  3

  5
 4. mladi slaveni ? Ili bijelci nisu podobni ma kakva situacija bila?  3

  5