21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 17.10.2021., 00:43

Lovro Andraka

F1puls urednik

Određeni izvori tvrde kako će Mercedes i Petronas prekinuti suradnju na kraju sezone. Malezijsku kompaniju trebao bi zamijeniti saudijski Aramco, jedan od najvećih sponzora Formule 1. Petronasu ovo ne bi bio prvi odlazak iz motorsporta u 2021. – ranije su odlučili napustiti MotoGP, gdje su bili naslovni sponzor momčadi u trima kategorijama.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Samo jos onda fali sponzor iz Sjeverne Koreje, da ekipa bude kompletna.
    A baš me zanima što Hamilton misli o saudijskom princu kao sponzoru i kako to super paše s BLM    10

    2