21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 21.11.2021., 18:38

Luka Kolak

F1puls urednik

Nakon što je pozvan kod sudaca, Christian Horner je dobio službenu opomenu vezanu uz komentiranje sudačkih odluka te se ispričao i ponudio da sudjeluje u FIA-nom međunarodnom programu za suce koji će se održati u veljači iduće godine. Očito se FIA dovoljno namirila od Verstappenove novčane kazne pa nisu ništa uzeli od Hornera.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Lando Norris 4 AMG Prikaži

    “Očito se FIA dovoljno namirila od Verstappenove novčane kazne pa nisu ništa uzeli od Hornera.”… je li ovo bilo potrebno? Ovo je prenošenje vijesti a ne kolumna?    4

    26