Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 18.06.2022., 19:01

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Pierre Gasly će i iduće sezone voziti za AlphaTauri, potvrdio je upravo šef ekipe Franz Tost. Već je ranije potvrđeno da će sestrinska ekipa također zadržati postojeću vozačku postavu.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Za Gaslya ok dok se ne oslobodi neko mjesto u kompetitvnijim momčadima, za AT isto OK jer je najbolje što trenutno mogu dobiti a da je iz njihova inkubatora. Ionako će im AT još godinama služiti da stvaraju vozača koji će sekundirati Maxu. Možda Albon malo kad stasa. Tsunoda popunjava broj i vjerojatno je dobar za Japansko tržište.


    0

    0