Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 06.01.2022., 18:36

Luka Softić

F1puls urednik

Dugogodišnji sponzor Aston Martina/Racing Pointa, BWT, više se ne nalazi na listi sponzora momčadi. Iako je moguće da sponzorski ugovor jednostavno još nije obnovljen, kao što je to bio slučaj prošle godine kad je suradnja bila obnovljena tek krajem siječnja, koincidentalno s odlaskom Otmara Szafnauera i njegovim mogućim prelaskom u Alpine se nagađa se da će BWT također kolaborirati s francuskom momčadi.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Alpine Alpine Prikaži

  I prošle su ih godine prvo skinuli pa opet stavili za sponzore, tako da možda i nastave dalje.
  Taj BWT ima stvarno velik novac i mogu i žele bez problema biti i glavni sponzor, no traže da onda bude bolid isključivo roze boje.
  A na to im je do sada pristao samo Racing Point.
  Poklonjenom konju se ne gleda u zube, lova je lova, ali ako i dođe kojim slučajem do suradnje, stvarno ne bih volio gledati kompletno roza Alpine, možda neka plavo roza kombinacija, ali baš cijeli roza……  3

  0
 2. Williams Montoya Prikaži

  Imaju li u planu Ferrari sponzorirat ? :)


  0

  0