Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 13.01.2022., 22:18

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Marcin Budkowski je na grupnoj fotografiji u Abu Dhabiju imao interesantnu koreografiju koja malo više ima smisla sad kad znamo da više nije član ekipe. Fotografiju pogledajte ovdje.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Susie Wolff Har Kl Donator Prikaži

  Više sam očekivao od njega. Očekivao sam veći skok u performansama Renaulta 2019. i 2020.
  Nisam uopšte iznenađen ovakvim raspletom.  6

  0
 2. Cyril Iriteboul je trebao ostati.  2

  0
  • Monisha Kaltenborn monkeyseat Prikaži

   Kurčio se da imaju ”plenty of money” i smijao se Horneru da im sad (RB-u) treba i vozač i motor (nakon što je Ricci prešao u Renault, a RB odustao od njihovih motora), a na kraju nisu ništa napravili, a on je dobio još i nogu u dupe.
   Pamtim ga jedino po obrvama like a Stipe Mesić.   8

   0
 3. Eto tako se guzicom vrata zatvaraju.  3

  1
 4. Pirelli Wet r2d2 Donator Prikaži

  Artritis?  1

  0
 5. Monisha Kaltenborn monkeyseat Prikaži

  Ponio se kao bahati mulac kojemu je odgovor na sve pokazivanje srednjeg prsta. Mogao je bar za posljednju zajedničku fotografiju pokazat dozu zrelosti.  11

  0
 6. Stefan Bellof Znalac krivina Prikaži

  Jel nije on Marcin a ne Marvin?  1

  0