Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 17.01.2022., 22:27

Ante Vetma

F1puls glavni urednik

Alain Prost: “Jako sam razočaran kako je javnosti obznanjen naš razlaz! Dogovor je bio da ćemo to objaviti zajedno ja i Alpine! Nema poštovanja, žao mi je! Odbio sam ponudu koju ste mi dali u Abu Dhabiju, i to sam učinio zbog međuljudskih odnosa! Bio sam u pravu! Za sve iz Enstonea i Viryja – nedostajat ćete mi!”

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Ovaj Laurent Rossi je nemilosrdan? Otpilio je Marcela Budkowskog sad Prosta.? Ovo mi ne miriše na dobro za Alpine? Uskoro kreću testiranja a ljudi dobijaju nogu i to ne bilo koji.
  Budkowski je bio ključni čovjek Alpine?
  Alpine su puno očekivali od ove sezone i novog PU pa možda se tu krije razlog ovog nereda?
  Ne sviđa mi se ovo i ne izgleda dobro za Alpine.  7

  0
 2. Fernando Alonso Brane FA14 Prikaži

  Navodno da Alpine dovodi i Briatore-a, čitam na jednom portalu, ali mi to zvuči nerealno  5

  0
 3. Michael Schumacher ZJ11 Prikaži

  Nisu mu rekli ni Alene oProsti, samo su ga napucali.  22

  0