Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 20.06.2022., 01:42

Lovro Andraka

F1puls urednik

Fernando Alonso dobio je vremensku kaznu od pet sekundi zbog pretjeranog vijuganja na pravcu prilikom obrane od Valtterija Bottasa u pretposljednjem krugu. Time je sa sedmog pao na deveto mjesto, a osim Bottasa, poziciju je zaradio i drugi Alfin vozač, Guanyu Zhou. Alonso je za to dobio i kazneni bod, svoj ukupno šesti unazad godinu dana.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Stigla ga je “Antina kletva” s podcasta 😎

  Istina, ne za slučaj o kojem se pričalo na podcastu, ali nećemo sad cjepidlačiti…


  0

  5
 2. Ayrton Senna OffLiberyMedia Prikaži

  Malo je 5 sec, radi to svaku trku. Debilno je  5

  8
 3. Ova pravila su toliko smiješna i debilna da nemaju veze s vezom.  1

  1