Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 16.01.2022., 10:07

Luka Softić

F1puls urednik

Japanski Autosport Web: “Prema izvoru unutar Red Bulla, Cyril Abiteboul se nakon pregovora s momčadi u principu složio postati šef Red Bull Powertrains odjela, i rukovoditi netehničkom stranom poslovanja.”

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Sljedeći put kad pomislite da se netko zaozbiljno posvadio u F1…..  15

  0
  • Honda zekohonda Donator Prikaži

   ne mogu ga smislit i nadam se da neće preći u rbp dok su moji tamo. čitao sam bio da je bio rb-ov gost u abu dahabiju.
   zaboli me za svađe rb-renault, hondu je disso.. nema oprosta! :D   2

   1
  • Honda zekohonda Donator Prikaži

   A Red Bull spokesperson informs GPblog that “these rumors are completely unfounded.” Abiteboul will thus continue in his role as Mecachrome’s motorsport advisor for the time being.


   0

   0
  • Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

   Pa dobro, naravno da nije bilo zaozbiljno. Ovaj branio interese Renaulta, za kojeg je radio. Sada kad više ne radi za Renault, nema razloga za svađu. Ako se ovaj prelazak ostvari, sada se može svađati sa svima koji se zamjere Red Bullu. :D

   Iako ne vidim kakav kvalitet on ima da bi ga Red Bull želio, ali valjda oni znaju bolje…   1

   0
 2. Iduća vijest, Masi u Mercedesu desna ruka Vuku.  9

  0