Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sve tekućice 18.05.2022., 17:13

Lovro Andraka

F1puls urednik

Ovogodišnji kalendar ipak će ostati na 22 utrke. Odlučeno je da se VN Rusije neće zamijeniti, stoga će između utrke u Italiji (11.9.) i Singapuru (2.10.) biti tri tjedna pauze.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Fernando Alonso 14 Lukica Prikaži

  A mogli su Mugello ubacit, svakako su u Italiji, bilo bi idealno..  2

  2
 2. Williams Montoya Prikaži

  Očekivah Tursku. Šteta  5

  0
 3. Lando Norris 4 Leo4 Prikaži

  Najavljuju tu sezone od 30 utrka i onda kad je Rusija otkazana ne stave umjesto nje Tursku ili Mugello nego puste 3 tjedna prazno.  2

  0