Vettelu je rečeno da čuva gume nakon što je napravio 4 pretjecanja...zato je i usporio.reso20 je napisao/la: 22.09.2019., 23:10Na kraju je bilo 3 sekunde. Ono što Leclercu nisu rekli "PUSH" da je Vettel otišao u boks nego prešutili....Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 19:46Samo što je Seb u JEDNOM krugu nadoknadio skoro 4 sekunde.F12000 je napisao/la: 22.09.2019., 19:42
Vettelu je dan bolji (prvi) pit stop kako bi se maksimizirao učinak momčadi.
Imao je bolesno dobar out lap i napravio je razliku. Isto tako zaustavljanje Vettela 2.9 sec, a Leclerca 2.4...znaci jos pola sekunde.
Daj molim te. Uostalom Leclerc se kasnije nije baš ni približio Vettelu do kraja...
Smiri se.
Dalje, Leclerc nakon toga sa 6.5 sekundi u 2 kruga spušta na 4 sec i tu stiže saftey car.
Ono što mi je upada u oči je što je mali dobio po prstima u Monzi i iz njegovog govora se da isčitati da je tamo dobio jezikove juhe a ovdje su mu ga metnuli (to je što on misli...)
Mislim da i dalje mora biti sretan s obzirom na Spa i sve što se događalo. Mislim da je vrijeme da Ferrari poradi na strategiji i max iskoriste ovu sezonu za sebe kao TIM je trenutačno malo bi piškili pa bi malo kakili.
PS. Ja sam znao da Vettel uzima to i za team i njega je ovo velika stvar. Prvenstvo je Mečkino ali do tad želimo bar još koju jebačku trku.
Možda je Leclerc malo previše pritiskao u tim krugovima pa je zato na kraju malo ostao bez brzine kada je Vettel postavio dva najbrža kruga na kraju dok je Leclerc pao na 2.5 sec u predzadnjem krugu.