VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Sarma je napisao/la: 22.09.2019., 21:28 @f1_zg tvoj brabonjak ti je nabio teške komplekse, strašan si...
Ja sam mislio da na ovoj stranici nema međusobnih osobnih vrijeđanja. Ili to ne vrijedi za donatore koji navijaju za Vettela? Di je sada Vetma pravednik da upozori na pravila foruma?
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
f1_zg je napisao/la: 22.09.2019., 21:49
Sarma je napisao/la: 22.09.2019., 21:28 @f1_zg tvoj brabonjak ti je nabio teške komplekse, strašan si...
Ja sam mislio da na ovoj stranici nema međusobnih osobnih vrijeđanja. Ili to ne vrijedi za donatore koji navijaju za Vettela? Di je sada Vetma pravednik da upozori na pravila foruma?
Pa ovo nije vrijeđanje.
Ti zoveš vozača Brabonjak...ovaj samo kaže da taj TVOJ Brabonjak ti nabije komplekse. Što je očito.

Nije tebe nazvao Brabonjkom. Iako može...eto ja sam te nazvao Pokemonom.

Što se dogodilo? Tražiš ban drugih korisnika kada vidiš da ispadaš ovdje kao klaun bez argumenata ili?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Premda ovo nije vrijedjanje ali evo https://www.f1puls.com/forum/viewtopic. ... &start=560 ovdje prijavis sve sto smatras da je neprimjereno..
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Iceman je napisao/la: 22.09.2019., 21:47
pigmalion je napisao/la: 22.09.2019., 21:43
Pastor je napisao/la: 22.09.2019., 21:29 Hoće lik da mu argumentom odgovaraš na komplekse. E svašta...
Kompleksi? Glumiš psihologa?
Tema je VN Singapura, i poklanjanje pobjede Sebastianu Vettelu.
Uostalom pričekajmo VN Rusije, pa da vidimo, koliko će ovo pomoći Sebastianu Vettelu.
A gdje je problem ako mu i je poklonjena? Zasto te to toliko muči? Zemlja se i dalje okreće, svake sekunde smo sve stariji, Vettel je pobijedio, ja sutra idem radit, psi i dalje žderu i seru... gdje je problem?
A i ja sutra idem raditi, i trebao bih se sada otići otuširati, a ne da mi se..... :rofl: :rofl:

Frka je u tome, što je Leclerc imao priliku za pobjedu - jučer je tako junački osvojio PP, a Vettel kao Raikkonen na steroidima jučer omanuo zadnjem kvalifikacijskom pokušaju......
Krivo sam se izrazio: pobjeda je ukradena Leclercu da bi bila poklonjena Vettelu. Najjadnije što se priča da će to motivirati zahrđalog 4-og prvaka..... baš bih volio vidjeti tu motiviranost već na VN Rusije.
Neka Vettel vozi do 2024. za Ferrari, ili za RB, ili za Mercedes..... očito je da više nije na nivou svoje forme..... onako izgubiti prvenstvo prošle godine..... :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Vetma pravednik će prvo pobrisati ove postove, da može uvesti svoju pravdu, na svojem portalu...... :facepalm: :facepalm:

f1_zg
Formula 4
Formula 4
Multi 21 je napisao/la: 22.09.2019., 21:48
f1_zg je napisao/la: 22.09.2019., 21:45
Multi 21 je napisao/la: 22.09.2019., 21:36

Ta prva dva o kojim pričam je odvozio na istim gumama kao i Vettel. A inlap ti je jasno.
Opet nije dovoljno pazio na gume, s obzirom da je vozio polagano 15 krugova i u čistom zraku, loše je to odradio.
A mogao je, trebao je i tak... Trebao je voziti protiv Maxa, Hama, Seba, vlastitog pitwalla i pobijediti. I to sve s 21 godinom.
Toliko o argumentaciji znači.
A što da argumentiram? Da je trebao biti brži unatoč lošoj strategiji za njega? Čuvat gume, brže voziti? Da si je sam kriv jer unatoč nepovoljnoj strategiji nije bio brži?
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 22.09.2019., 21:55 Krivo sam se izrazio: pobjeda je ukradena Leclercu da bi bila poklonjena Vettelu. Najjadnije što se priča da će to motivirati zahrđalog 4-og prvaka.....
Zapravo, puno je jadnije reci da je ova pobjeda poklonjena. Leclerc sam pao, sam se ubio. Ako ti kolega na hardu vozi četiri sekunde brzi krug od tebe na softu kojeg si stedio cijeli prvi stint - onda zaista treba odraditi cudnu mentalnu gimnastiku da se zaključi kako je ovom pobjeda poklonjena, a onom ukradena.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Što se tiče brisanja, odavno ste otišli u debilne postove, ali to je tradicija kad Vettel pobijedi, ispuzu uvijek isti likovi s istim pričama. Pravilo je isto - vrijeđanje vozača se uvijek gleda "tolerantnije" nego međusobno vrijeđanje.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
U Ferrariju postoje Vettelovci 90% i Leclercovci 10% 😄

Ekipa je danas pobjedila drugovi! Navijajte za ekipu!

Ovo je uradjeno samo zato sto je sampionat rijesen! Da nine, drugacije bi se postupalo! Danas 1-2... Slavite Ferrarijevci. Pustite se Vettela i Leclerca!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nevjerovatno šta čitam..... :prcnjau:
nelinjo je napisao/la: 22.09.2019., 22:00 U Ferrariju postoje Vettelovci 90% i Leclercovci 10% 😄

Ovo je uradjeno samo zato sto je sampionat rijesen! Da nine, drugacije bi se postupalo! Danas 1-2... Slavite Ferrarijevci. Pustite se Vettela i Leclerca!
Pa Ferrarijevci i slave.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 22.09.2019., 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1_zg
Formula 4
Formula 4
Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 21:53
Pa ovo nije vrijeđanje.
Ti zoveš vozača Brabonjak...ovaj samo kaže da taj TVOJ Brabonjak ti nabije komplekse. Što je očito.

Što se dogodilo? Tražiš ban drugih korisnika kada vidiš da ispadaš ovdje kao klaun bez argumenata ili?
Koliko sam ja shvatio možeš se sprdati s vozačima, timovima itd... ali nema međusobnog vrijeđanja. Zašto misliš da nazivanje nekog kompleksašem ne spada u vrijeđanje, ne znam. I naravno da ne tražim ničiji ban, zafrkavam se.

A ovo za klauna bez argumenata, navikao sam, nema veze, ne pale argumenti kod vas...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 21:53
Pa ovo nije vrijeđanje.

Pa tko tebe vrijeđa? Evo @Ferrari ti sve je objasnio, ti zoveš Vettela brabonjak i krastavac, zato sam i to napisao, čitaj sporije možda i skužiš...

Zadnje od mene u vezi ove debilne rasprave.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pigmalion je napisao/la: 22.09.2019., 21:56
Vetma pravednik će prvo pobrisati ove postove, da može uvesti svoju pravdu, na svojem portalu...... :facepalm: :facepalm:
Jel ti ovo "Vetma pravednik" isto dio korektnog komentiranja ili? Da ste ovako naživcirani nakon svake utrke portal bi eksplodirao od broja postova :kokice:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ferrari je tokom utrke promijenio strategiju i pozvao Vettela prvog u boks, usprkos tome što vozač ispred uvijek ide prvi. Još uz to, nisu obavijestili Leclerca o tome, da eventualno podigne pace i izbori se za prvo mjesto. Nego je vjerojatno,sukladno dogovoru kojeg su imali cijelu utrku, nastavio čuvati gume i držao grid zbijenim.

slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 22.09.2019., 22:07 Ferrari je tokom utrke promijenio strategiju i pozvao Vettela prvog u boks, usprkos tome što vozač ispred uvijek ide prvi. Još uz to, nisu obavijestili Leclerca o tome, da eventualno podigne pace i izbori se za prvo mjesto. Nego je vjerojatno,sukladno dogovoru kojeg su imali cijelu utrku, nastavio čuvati gume i držao grid zbijenim.

Potpuna neistina jer mu je rečeno oko kruga 15 ili 16 da počne pritiskati...nije se ništa štedilo.
usprkos tome što vozač ispred uvijek ide prvi.
Tko je to rekao? Netko iz Ferrarija ili? Ide se u boks kako utrka diktira...Leclerc je ukupno imao skoro 4 sekunde prednosti pred Vettelom, a ovaj je odvozio out lap koji je bio brži za 3.8 sec...za usporedbu Max iza Vettela, na istoj strategiji vozi SEKUNDU sporiji out lap.

O čemu pričamo ovdje? Ferrari se iznenadio da je ovaj odvozio takav krug + imao je pola sekunde sporije zaustavljanje Seb i onda je izašao ispred Charlesa.

Uostalom Max bi preskočio Vettela sigurno da je ušao prije njega (samo 2.2 sek razmak), a onda bi vjerojatno Seb ušao sljedeći krug, možda onda Mercedes sa Hamiltonom također, a tek onda Leclerc koji bi vrlo vjerojatno izgubio P1 i Hamilton bi bio prvi, Leclerc drugi, Max treći, Seb četvrti...

Ali eto...oni sabotiraju Leclerca... :facepalm:
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
nelinjo je napisao/la: 22.09.2019., 22:00 U Ferrariju postoje Vettelovci 90% i Leclercovci 10% 😄

Da budem iskren mislim da je omjer puno manji i korist Vettela spram Leclerca. Drugo Ferrari je danas ostvario P1-2 sto je fenomenalno s obzirom kako je sezona krenula i kakva su bila ocekivanja u Singapuru. Naprasili smo Mercedes jucer, danas smo samo potvrdili da se napokon mozemo nositi s njima. Vjerojatno su i dalje bolji u managementu guma, sto ih uvijek stavlja kao glavne kandidate za pobijedu, ali Ferrari je napravio u posljednje 3 utrke ono sto nije buo sposoban jako dugo. Uvijek su bile kontroverze oko strategije, napokon je ta strana poslozena koliko toliko cini mi se.
Moje iskreno misljenje je da ja nisam siguran da ce Vettel osvojiti naslov s Ferrarijem, ali dok vozi za Ferrari ocekujem top izvedbu od njega. Bio poguranac od strane Ferrarija ili ne, tako me briga. Ako ga ova pobjeda malo trgne, briga me tko se ljuti ili ne. Leclerc ce ionako harati F1 sljedecih 15 godina tak da nemamo tu sto pricati o jadnom pedru. Mene bi vise brinulo da su ga stavili u crveni bolid a da je ispao novi Massa ili da se događa kao ovo danas s Bottasom.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Isto tako samo da se zna FERRARI je rekao Leclercu i Vettelu da se MOGU boriti za poziciju, ali samo da ne naprave nešto glupo ili da se sudare...znači imali su otvorene ruke. Nije nitko rekao "ostani iza i ne napadaj".

Kada je Leclerc tražio max snagu motora i baterije jasno je rečeno da nije moguće jer PU ne može biti pod tolikim opterećenjem kada je ovako vlažno i vruće kao u Singapuru. Znači iste modove motora oba vozača, bez timskih naredbi.
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 22:12 Ali eto...oni sabotiraju Leclerca... :facepalm:
Kao i Kimija prije dvije godine u Monaku :bonk:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
F12000 je napisao/la: 22.09.2019., 22:07 usprkos tome što vozač ispred uvijek ide prvi
Ne ide.
F12000 je napisao/la: 22.09.2019., 22:07 Još uz to, nisu obavijestili Leclerca o tome, da eventualno podigne pace i izbori se za prvo mjesto. Nego je vjerojatno,sukladno dogovoru kojeg su imali cijelu utrku, nastavio čuvati gume i držao grid zbijenim.
Jesi provjerio team radio ili pričaš napamet? Ovo je potpuno netočno pa me zanima je li namjerno pišeš krivo ili slučajno iz neznanja? Leclercu je rečeno da može pritiskati 4 kruga prije nego je Vettel otišao u boks. U tom krugu Leclerc je imao 1:48.7, a nakon što su mu rekli da može pritiskati odradio je ovo:

Kod: Označi sve

1:48.3
1:47.8
1:49.0
1:49.6
Znači, rečeno mu je da može pritiskati - nije uspio.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 22.09.2019., 22:06
pigmalion je napisao/la: 22.09.2019., 21:56

Jel ti ovo "Vetma pravednik" isto dio korektnog komentiranja ili? Da ste ovako naživcirani nakon svake utrke portal bi eksplodirao od broja postova :kokice:
Ništa. Odoh se otuširati,...... :zzz:
Ali baš me zanima, što će biti na VN Rusije...... mislim na Ferrari - Vettel - Leclerc situaciju.......

Ništa. Gibam. :zzz:

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡