Kvyat iznenađen potencijalom Toro Rossa

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 11 komentara

Kvyat
Povratnički dan za Kvyata u Toro Rossu je na prvi pogled prošao solidno, ali Rus tvrdi da je potencijal njegovog novog bolida veliki i da će dobri rezultate tek doći. 12. i 15. pozicija na prva dva slobodna treninga ne ukazuje na blistavu formu, ali s obzirom na to da je Daniilov brzi krug na drugom treningu bio ometen zbog hladnih guma, njegov momčadski kolega Carlos Sainz je pokazao naznake dobrog vikenda za Toro Rosso petim najbržim krugom treninga. Kvyat se nakon odvožena dva treninga činio zadovoljan radom koji su obavili za sada.

“Osjećaj bolida postaje bolji svakim krugom. Postoji par detalja koje možemo popraviti, nekoliko sitnica koje će nam pomoći da budemo još brži. Mislim da Toro Rosso ima jako konkurentan bolid, danas je jedan bolid uspio zagrijati gume, drugi nije, ali onaj što je zagrijao gume je bio jako konkurentan na treningu. S toga se nadam da ću se i ja pridružiti jačoj konkurenciji sutra.

“Mislim i da Ferrari ima veliki potencijal, pogonska jedinica radi jako glatko, bio sam iznenađen ali i zadovoljan motorom. Sve u svemu, iza mene je jako dobro balansiran motor s bolidom. Ima dosta zanimljivih detalja na pogonskoj jedinici, i mislim da će timu pomoći moje znanje pošto sam vozio drugi motor do sada, mislim da im mogu pomoći s tim. Radimo punom parom na bolidu, i želim što prije osjetiti puni potencijal bolida na zagrijanim gumama. Danas to nisam ostvario, s toga ću sutra imati dosta posla, ali s malo truda, možemo doći u tu poziciju.”


Odgovor

11 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    a u sebi vriiiiiišti i psuje sve redom, pita se(a pravi se lud) što je ovakva odluka donešena :-) koji papak ruski.
    Haloo, pa udarit čojka 2 puta u cca 200 metara,i to istog,na isti način,i uništit mu trku,pa tooo…to samo može osoba koja je slaba pod pritiskom,slaba mentalno. I zato si ispao iz Team-a A. Uživaj u Toru. Sad će Max da osvaja top 5 svaku trku i postolja.


    0
    0

    0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    james key je genijalac, i čudi me što već nije u nekoj većoj momčadi.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.