07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Button: Bilo je kao da sam odvozio 1000 krugova

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Button: Bilo je kao da sam odvozio 1000 krugova

Luka Maloić

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button opisao je 100 krugova McLaren-Honde na jučerašnjem testiranju kao 1000 krugova za momčad koja se jako mučila na svim dosadašnjim testovima.

Peto najbrže vrijeme i 101 odvoženi krug napokon su izmamili osmijeh na lica ljudi iz McLaren-Honde. Za kraj testiranja vidjeli smo poznatu sliku – pokvareni McLaren prevezen u boks. Kvar srećom nije bio težak i otklonjen je brzo. Bolid je tako potpuno spreman.

“Pouzdanost je bila sjajna. Vidi se veliki trud svih, velik je ovo korak naprijed učinjen danas. Čudo je što možete napraviti sa pouzdanim autom, testiranja, usporedbe, aero postavke, stvari koje ne možete uraditi kada auto stane na pola puta. Mnogo je pozitive danas. Nismo ni blizu dovoljno brzi, ali napravili smo veliki korak. 100 krugova danas je kao 1000 za neku drugu momčad.”

Kada su Buttona upitali nije li danas samo bio sretan dan kada loša sreća nije udarila, Jenson je odgovorio kako samo naporan rad i trud mogu okrenuti McLarenov paket na pravi put.

“Nije sreća raditi s tako kompliciranom pogonskom jedinicom. Dečki su napravili sjajan posao. Trebamo još dan ili dva sa velikim brojem odvoženih krugova kako bi se osjećali ugodno i sigurno sa svime. Možemo postići više sa pogonskom jedinicom. Guramo najviše što možemo u ovome trenutku. Pred nama je još dugačak put, nisam još na autu radio nikakav set-up ili brusio auto za svoj stil vožnje. Definitivno nismo tamo gdje bi željeli biti.”

Jenson sada daje automobil u ruke Kevinu Magnussenu koji ima ulogu rezervnog vozača. Kevin će odraditi testove u subotu dok će Jenson ponovo sjesti u automobil u nedjelju.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

    “Definitivno nismo tamo gdje bi željeli biti.”
    Samo Merc je tamo di bi svi željeli biti.


    0

    0