Renault dolazi s B specifikacijom motora u Španjolsku

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault dolazi s B specifikacijom motora u Španjolsku

Marko Rakić

Jolyon Palmer, Renault

Na testu koji će uslijediti nakon VN Španjolske, Renault i Red Bull će isprobati novu specifikaciju motora, koja bi prema nagađanjima trebala donijeti čak 30KS. Od proizvođača motora, Renaultu je ostalo uvjerljivo najviše tokena, 23, pa bi kroz sezonu rast forme Francuske momčadi, kao i Red Bulla, mogao biti evidentan. Ipak, treba podsjetiti na to da je prošle godine Renault potrošio 11 tokena za nadogradnju svog motora, a rezultat je bio gori od prošle verzije, stoga treba biti oprezan.

Tehnički diretkor momčadi iz Enstona, Nick Chester, kaže da donose cijeli niz novih komponenti za pogonsku jedinicu.

“Za utrku donosimo unaprijeđeno zadnje krilo, te imamo nekoliko manjih promjena na prednjem. Za test imamo mnogo novih stvari za probati: novi ovjes, daljna aerodinamička rješenja na različitim područjima bolida, načine hlađenja te ocijeniti B specifikaciju pogonske jedinice, stoga imamo dva dana ispunjena poslom.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj