Formula 1 prihvatila Pirellijev plan testiranja

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 1 prihvatila Pirellijev plan testiranja

Ante Vetma

Kevin Magnussen, Renault

Kevin Magnussen, Renault

Pirelli je prije nekoliko dana jasno zaprijetio Formuli 1 da će se morati povući u slučaju da se do kraja današnjeg dana ne odobre njihovi planovi po pitanju testiranja guma za novu sezonu. Navodno, bilo kakvo kašnjenje s dogovorom onemogućilo bi pravovremenu proizvodnju guma. Srećom, do toga nije došlo i danas je objavljeno da je rok (danas do 16 sati) ispoštovan.

Paul Hembery je komentirao da mu je jasno kako sve ekipe žele savršene gume, ali kako vrijeme odmiče tako taj zadatak postaje sve manje i manje izvediv.

Naravno, kada gume počnu eksplodirati kao što je to bio slučaj na VN Kine – svi najprije krivimo proizvođača, ali priča je očigledno nešto dublja, obzirom da je Pirelli sada bio prisiljen postaviti ultimatum Formuli 1.

Obzirom da su im uvjeti ispunjeni, nadamo se da će do iduće kontroverze s gumama proći što je moguće vremena, a da ćemo se fokusirati na ostale segmente utrkivanja.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Pirelli

Komentiraj