Vettel: Ferrari bi u Bahreinu trebao biti bliže Mercedesu

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vettel: Ferrari bi u Bahreinu trebao biti bliže Mercedesu

Marko Rakić

Mercedes, Ferrari

Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari ovaj vikend trebao biti bliže Mercedesu, ali napominje da su srebrne strijele i dalje favoriti. Nijemac je imao priliku pobijediti na uvodnoj utrci sezone u Australiji, međutim crvena zastava i loša strategija su pokvarile sve nade crvenih za otvaranje sezone pobjedom, što se nije dogodilo od VN Bahreina 2010.

“Prošle godine smo vidjeli da Australija nije bila naša najjača utrka i mislim da smo ove godine bili konkurentniji”, izjavio je Vettel. “To je prirodno, mislim da se sada nalazimo u boljoj formi nego je to bio slučaj prošle godine, tako da bi trebali biti još bliže. Ali, svaka godina je drugačija te sada imamo druge gume. Teško ne nešto predvidjeti, ali bit ćemo bliže, koliko bliže – ne mogu reći. Mi nismo favoriti, ali naporno radimo da to postanemo. Nakon performansi koje smo vidjeli u kvalifikacijama i utrci, Mercedes je i dalje favorit.”

Sebastian Vettel je na prošlogodišnjoj VN Bahreina završio na 5. mjestu, što mu je bio najlošiji plasman tijekom cijele godine (izuzev VN Belgije, kada mu je guma eksplodirala dva kruga prije kraja).

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj