Hamilton zadovoljan novim bolidom

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton zadovoljan novim bolidom

Luka Maloić

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Branitelj naslova Lewis Hamilton ima dobar osjećaj oko novog Mercedesovog bolida s kojim će krenuti u novu sezonu. Lewis je prvog dana testiranja završio kao treći najbrži, ali se nije uspio vratiti na stazu nakon pauze jer je imao problema sa pogonskom jedinicom.

Hamilton je dominirao u jutarnjim satima, ali problemi sa MGU-K generatorom iziskivali su promjenu motora.

“Naravno da bi htjeli imati nešto više krugova na kontu nakon današnjeg dana. Pogotovo kada se u popodnevnim satima pojavilo sunce. Ponekad se dogode takvi dani. Ne gledam na to previše negativno. Dobro je pronaći greške i ispraviti ih da se ne ponavljaju. Tako se osiguraš i nadaš da ih nećeš pronaći na prvoj utrci. Testiranje je uvijek teško. Kada si cijeli dan u autu, sunce je vani i gume funkcioniraju možeš više toga promijeniti i isprobati. Prirodno, što više voziš to se više osjećaš udobnije.”

Hamilton će se vratiti u bolid u subotu na svoje završne testove prije početka sezone u Australiji sljedećeg mjeseca, i nada se dobrom vremenu na stazi da se što bolje pripremi.

“Imao sam pozitivan osjećaj u autu. Imam još jedan dan i nadam se dobrom vremenu tako da mogu odrediti gdje želim plasirati auto u prvoj utrci.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Hamilton#Mercedes

Komentiraj