08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Bob Bell: Velike momčadi već dugo rade na bolidima za 2017.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bob Bell: Velike momčadi već dugo rade na bolidima za 2017.

Marko Rakić

Ferrari, Mercedes, Vettel, Rosberg

Bob Bell, tehnički direktor Renaultove momčadi, tvrdi da velike momčadi još od prošle godine rade na bolidu za 2017. Službeni datum potvrde novih pravila bi trebao biti krajem sljedećeg mjeseca, no praktički se već sve zna, pa moćne ekipe poput Ferrarija i Mercedesa već rade na novim bolidima. S obzirom da je Renault kupio Lotus tek u prosincu 2015., već imaju deficit za onima koji se trenutno pripremaju za 2017.

“Automobil za 2017. je potpuno drugačiji, kako u aerodinamičkom, tako i u mehaničkom dijelu. Ekipa koja će napraviti najbolji posao u 2017. je zasigurno počela raditi na novom bolidu barem prije pola godine. To je veliki izazov za sve nas, ali nadam se da će ispremiješati grid.”

Na kraju se osvrnuo na planove svoje ekipe kroz ovu i narednu godinu:

“U prvom dijelu sezone, naš razvoj će biti spor. Naravno, nadogradnje neće ići potpuno normalno jer ćemo i mi morati usporedno raditi na bolidu za 2017. Još nismo sigurni do kada ćemo razvijati trenutni bolid, no prvih nekoliko utrka bi nam trebalo pokazati smjer kojim trebamo ići.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Bell

Komentiraj

7 komentara

 1. Maurizio Arrivabene Kuštelaar Prikaži

  Vec se traze izlike…hahahahaha


  0

  0
 2. Honda zekohonda Donator Prikaži

  još da su pravila za sljedeću godinu skroz dogovorena…


  0

  0
 3. Mclaren raca Prikaži

  Nadam se sam da McLaren-Honda ne će početi sa razvojom poslije božićnih i novogodišnjih blagdana


  0

  0