Verstappen na Mercedesovom radaru

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 2 min 7 komentara

Carlos Sainz i Max Verstappen, Toro Rosso

Toto Wolff priznaje kako je Max Verstappen na Mercedesovom radaru za budućnost. Uz to, Jos Verstappen, otac nadolazeće zvijezde, otvoreno priznaje kako je Toro Rosso bila sjajna ideja za uvodne godine, ali želi vidjeti sina u top bolidu 2017. godine. Osamnaestogodišnjak je ubrzo postao prepoznatljivo lice u F1 paddocku zbog sjajnih vozačkih vještina i talenta, ali i oštrog jezika te jedinstvenog stava koji je podijelio mišljenja navijača. Za prvu utrku se kvalificirao kao peti i sjajno najavio novu sezonu. No, većina će pamtiti utrku, kada se preko tim radija svađao s momčadi.

“Mercedes i Ferrari su daleko ispred svih, ali mislim da nas možete nazvati “najboljim od ostatka svijeta”, rekao je Max za svoju ekipu.

Javna je tajna da šefovi velikih F1 ekipa razmišljaju o Maxu kao budućoj zvijezdi koju, pošto-poto, moraju imati u ekipi. Toto Wolff, šef Mercedesa, jedan je od takvih. Treba napomenuti kako Nici Rosbergu ističe ugovor na kraju godine, a mnogi ovdje vide mogućnost za Maxa.

“Jasno je da je Max velika buduća zvijezda. Bilo bi strašno glupo ne razmišljati o njemu kao o budućoj akviziciji. Ali, u ovom trenutku to nije slučaj”, rekao je Wolff.

Podsjećamo, Wolff je i prije bio u pregovorima s Maxom, ali mu nije mogao jamčiti sigurno mjesto u F1 kao Red Bull pa su Austrijanci izašli kao pobjednici iz ove priče.

“Max me uopće nije iznenadio prve godine. Znao sam da je jako dobar. Uglavnom, mislim da je sada sigurno spreman za sljedeći korak. Znam da Red Bull ima velika očekivanja od njega tako da ću biti veoma iznenađen ako se on ne nađe u Red Bullovom bolidu za 2017. godinu.”


Odgovor

7 komentara

  1. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    A dobro, njih veseli imat dva morona u momcadi pa onda cijelu sezonu smirivat duhove u garazi! Totu bi bilo dosadno valjda da imaju mir u momcadi.


    0
    0

    0
    • Juan Manuel Fangio
      Estoril Prikaži

      Mislim da si dosta negativno nastrojen prema Mercedesu. Nije mi jasan razlog, al dobro tvoja odluka.


      0
      0

      0
      • Maurizio Arrivabene
        Kuštelaar Prikaži

        Zato što imaju cirkus u garazi vec dvije godine, a Toto je pun govana u izjavama! Lauda, Paddy i Toto, ne znas ko vise govana jede u javnosti kad se neko sranje desi s ovom dvojicom. Umjesto da im poljepe šamare i da vidis kak ce bit mirni. A ove godine ce im trebat mir, jer ako Ferrari bude jako blizu, onda nece bit utrkivanja, onda ce bit momcadske odredbe, a Lujo ce to jako jako tesko prihvatit.

        I btw, nije to negativno, nego se šprdam :D


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        začudo, slažem se s kuštom. :)


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        @Kuštelaar ja mislin da si zakasnija malo s ovom temom, a taj šamar je dobija Rosberg u Belgiji 2014. znam da nije popularno ovo što govorin i da nema nekih dokaza ali način na koji se Rosberg “lomi” u svakoj konfrontaciji s Hamiltonom i ležernost Hamiltona u duelima s Rosbergom ali samo s Rosbergom, a ne i s drugim vozačima, mi govori da nakon te Blegija imaju nepisano pravilo, “vi se slobodno utrkujte ali ako se sudarite Nico ima ćeš puno toga za objasniti ko god bija kriv”. I to je onaj blaži scenarij a nebi me čudilo da je i drastičnije to nepisano pravilo. I te kako su oni doveli vozače u red.


        0
        0

        0
      • Michael Schumacher
        senna66 Donator Prikaži

        bome moram se složit s Kuštelaarom, imati Verstappena i Hamiltona u momčadi je kamikaza potez


        0
        0

        0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.