08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Kvyat: Dat ću sve od sebe da se probijem kroz poredak

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kvyat: Dat ću sve od sebe da se probijem kroz poredak

Marko Rakić

Daniil Kvyat

Ispadanje Daniila Kvyata u prvoj kvalifikacijskoj rundi bilo je najveće iznenađenje današnjih kvalifikacija, koje su prošle u znaku protesta navijača, ali i samih momčadi. Mladi Rus danas imao sreće, te je upao u gužvu u vrijeme kada je trebao odvoziti svoj brzi krug. Ispao je nakon Manora i Haasa. Unatoč lošoj startnoj poziciji, Kvyat se nada da se može probiti kroz poredak u sutrašnjoj utrci te osvojiti pokoji bod.

“Naravno da je frustrirajuće biti 18. na gridu, ali izvući ćemo pouku iz toga. U prvom pokušaju brzog kruga sam upao u promet pa sam morao odustati od njega, a u drugom pokušaju su gume već dale svoje. To je novi sustav i za nekoga mora poći po krivu, a to smo danas bili mi. Sada imamo brdo podataka za analizirati iz našeg kratko “života” u prvoj kvalifikacijskoj rundi.”

“Dat ću sve od sebe da se sutra probijem kroz poredak. Naravno da neće biti uzbuđujuće startati s 18. pozicije, ali utrka je duga i pokušat ćemo napraviti sve kako bi osvojili nekoliko bodova.”

 

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj