Perez: Trenutno smo daleko od postolja

Izdvojeno

stallone

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez kaže da će Force India na prvoj utrci biti daleko od forme potrebne za osvajanje postolja, ali se nada da će sezonu započeti osvajanjem bodova. Ekipa iz Silverstonea ima planove za poboljšanja bolida za koja se nadaju da će im omogućiti borbu s Williamsom i Red Bullom, ali tog paketa promjena neće biti prije utrke u Bahreinu. Perez tvrdi da će stvari biti teške dok do tih promjena ne dođe, zbog čega smatra da će biti pozitivno ako u Melbourneu uspiju osvojiti jedan bod.

“Trenutno smo daleko od postolja. Ali uvjeren sam da možemo osvojiti neke bodove za tim. Promjene na bolidu obećavaju kao i uvijek, ali kada se s njima dođe na stazu, bude druga priča. Nadamo se da ćemo ovog vikenda moći početi sezonu s osvajanjem bodova. Testiranja nisu bila dobra za mene, ali sam uvjeren da se možemo boriti za bodove.“

Meksinakac tvrdi da se Force India trenutno nalazi na mjestu gdje su i završili prošlu sezonu, te se nada da bi osvajanje bodova na prvoj utrci mogao biti dobar put ka dobroj sezoni. Osvrnuo se i na problem vlasnika tima, Vijay Mallya, koji trenutno ima problema sa zakonom. Kaže da ima potpunu podršku tima.

“Viyaj Mallya je nevjerojatan čovjek. Uradio je toliko toga za sport, a ne samo za našu ekipu. Formuli 1 su potrebni ljudi kao što je on. Da, prolazi kroz jako težak period, ali ima svu podršku tima i jedva čekamo da ga vidimo na stazi”, izjavio je Perez.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.