Webber: Ricciardo je brži nego što sam ja ikada bio

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

ob_1a0548_ob-8b5c2d-red-bull-daniel-ricciardo-ch

Mark Webber misli kako je njegov sunarodnjak Daniel Ricciardo spreman za velike stvari u Formuli 1, gdje trenutno ima tri pobjede te još sedam postolja. Nakon sjajne 2014. godine, Ricciardo je imao nešto slabiju godinu, što zbog lošijeg bolida, što zbog lošije forme u nekim utrkama. Mark je za CNN izjavio kako Daniel već sada spada u najbolje vozače Formule 1.

“On je nevjerojatno brz i sada ima mnogo iskustva. On je sada jedan od najiskusnijih koji juri prema pobjedama i tituli. U njemu definitivno postoji nešto što svi prvaci imaju u sebi. Siguran sam da će osvojiti titulu ako se tijek njegove karijere odvije u pravom smjeru. On je i više nego sposoban za takvo nešto i brži je nego što sam ja ikada bio.”

Poslije se osvrnuo na dvoboj Mercedesovih vozača:

“Nico me impresionirao svojim povratkom na kraju sezone. Jasno je da je Lewis nakon osvajanja prvenstva nekako popustio, ali to je Rosbergu dalo krila. Naravno, Lewis postaje opasan kad je gladan uspjeha, ali to je na njemu da odradi.”


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Bome i ja sam gladan starih utrka


    0
    0

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Iceman Donator Prikaži

    Ricci mi se pokazao kao super lik. Jako je dobar na stazi, a i izvan nje mi se čini kao jedan cool lik. Recimo ja bih ga stavio u uži krug za mjesto u Ferrariju.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.